Alhamdulillah.. I won!! 1st place!

All praises to ALLAH SWT

Alhamdulillah, I won d 1st place.

Entry kali ni nak cerita sal kali ptama sy join runways project untuk Pertandingan andaman di Pameran Pengantin kat SACC Conv. Center. I was so excited but at d same time I was nervous! Yela 1st time cuba benda baru kan. :D





Jadi ini lah hasilnya. Stunning makeover right? Makeup yg sgt smooth dan natural. Sy sgt suka! Thanks to d incredible Kak Etty (MUA KE) yg make over kan sy sampai jadi mcm ni. Rasa sgt bertuah. Credit juga pd Syafa yg create kan design tudung yg tsangatlah unik dan mnarik! I adore U sista! Juga thanks pd En. Taufiq yg snap kan gambar. Tak ketinggalan juga pd Kak Yasalma yg sponser kan this lovely modern dress!


Actually nk cari SACC Conv. Center ni xlah susah cos dah mmg area rumah dan dlu pun study kat UiTM. Bila sampai sana mcm agak blur3 cket cos xtao nk tuju mana kan. Lagi pun ni 1st time sy jmpe MUA KE. Bila MUA KE dah smpai, kami trus masuk ke hall. Sampai je kat stage, I lg nervous bila tgk others contestant. Meletop gitu!




Ni lah stage nya. Tu sy hujung kat atas tgh d makeup. Lucky no.2 (no. pendaftaran).





Gambar ni lak pose selepas cat walk. Nervous cos judge tgh kira mark. Alhamdulillah, d umumkan sbgai pemenang pertama. :D







Dan kat sini, sy jumpa kakFie. Salah sorg peserta Tudung Fareeda. Pretty dan baik! Heart!


p/s: 1st time ever duin runways project <3

Comments