My new gadget! Heart heart! DSLR NIKON D3100

I'm loving it.



erks! dah mcm tagline McD lak kan. hee ;p

DSLR ni sy bru je beli sabtu lepas. Mmg syok habis lah!

Actually dah lama nk beli camera. Starting just prefer compact camera cos senang nk bwk and easy to handle. Tapi bila dah terlibat dgn modelling ni and selalu je tgk photographer2 amek gambar guna DSLR, teringin lak nk 1.

Sy ni mmg zero information sal DSLR, so ms survey tu sy just asking DSLR for beginner and affordable. They suggest kat sy utk buy Canon 1100D. Bila dah setuju xde lak stock yg warna hitam. Ada merah, brown, dan silver saja. Adehhh.. Perabis air liur ja cakap lelama. 

Survey lagi.

Last2 berkenan kat NIKON D3100 ni. Elegant, compact, ease to carry and affordable. LIKE!


Full specification ada kat sini

Sy masih belajar cmne nak guna DSLR. Sungguh jakun rasanya =.= heee





p/s: lepas beli DSLR ni, terpikir lak nape sy xbeli Ipad 2.. huuu

Comments