Sehari di Pullman Lake side Putrajaya

Hai guys.. 



Last Sunday (12062011), sy dan beberapa org lagi hottest model ber-camping kat Pullman Lake side Putrajaya untuk Modish Mode House (MMH)photoshoot. Memang sangat best dan fun!!

At 1st, untuk melancarkan sesi photoshoot neyh KakJu (CEO MMH) arranged kan kami untuk meet kat Palace of Justice before ke Pullman. Tapi bila tiba hari jadinya (bukan birthday ok), kami tpaksa tukar tempat cos jalan ditutup memandangkan ade konsert AF9 malam tu. So kami decide utk meet kat Masjid Putra.


Bila dah semua sampai, kami gerak ke Pullman Lake side. Nasib baik konvoi reramai. If x, mmg sy akan ber-amazing race lagi kat Putrajaya utk carik jalan lain ke Pullman ;p

Sesampai je kat Pullman Lake side, kami terus bersiap3 utk makeup. Kebetulan sukan air tgh blangsung kat situ, so ade khemah siap dgn kipas lg. Bole lah makeup dgn senang hati. 


So ni lah beg makeup nya. Masa amek gambar ni sy sempat berangan2 nak ade set makeup mcm neh. huu.. Bilakah ya? Dengan semangatnya Sy jadik org pertama yg tadah muka utk d makeupkan. Credit pada MUA yg sgt best! Kak Azreen !Heart! Cos sgt memahami mate sy yg memerah dan mudah berair ritu. 


Everything goes well. Shoot sgt best! Credit juga pada PhotoG, En. Syafiq Bakry yg sgt pro dan KakJue yg sgt comel n cute mute tue!

Masa syok3 shoot, ade bas dari sek mana ntah yg bwak student photography ase nya (cos keje diorg duk amek3 gambo aje) dtg kat Pullman neh. Dalam gambo bawah neyh, diorg la tu yg reramai tue.


Diorg ade sy rase mcm artis lak cos flash merata2. (haha, gelak mlampau). Sebab diorg gak la, kwsan kami shoot neh meriah. 

Shoot ritu mmg berjalan lancar. Sangat best dan happy ley jmpe model (Iza dan Fira) yang hot dan meletop habis tue. Thanks to MMH. Harap2 bole berkerjasama lagi nanti :)






Ni gambar yg sy sempat snap sendiri. hehe.. Mcm biasa, sebelum balik dan sebelum tukar ke outfit sendiri kan ;p


Kat blkg tu KakJu and her fiancee, Shafiq. Romantik ok!


p/s: Habis je shoot trus pegi pekena Ayam Penyet kat Wong Solo. Best!

Comments