Sepetang bersama AnnasEaskey Photography

6th February 2011 


Tadaaaaaaaa 




lagi



Kagum x tengok hasil keje camni? Kagum kan! Hee.. Ni lah salah satu karya yg mmg sgt superb dari AnnasEaskeyPhotography. Sape model tu? Mestilah sy. haaha, lainkan kannn.. ;p 

Thanks pada Kak Yasalma Collections utk wardrobe outfit yg sgt unique dan cantik. Juga pd MUA Tya Adnan yg makeupkan sy ala2 minah Arab gitu.

Before photoshoot ni start, kak Salma sempat suruh kami breakfast dulu. Rasanya kalau xsilap Kak Salma belanja kitorg mkn nasi ayam (dah lama sgt kann.. lupa dah I ;p)


So, ni lah Si Annas nya. Talented, superb, cool and sgt baik!



Dan yang baju hitam tu sudah tentunya saya! :D Muka penuh tekun kan mendengar arahan dan cuba lakukan yg tbaik :)

1st time jumpa Annas sy sgt nebes cos muka Annas seriously nampak sgt garang. After 10 min, bila dah start borak rupa2nya Annas ni seorg yg soft spoken dan sgt baik ok! Sporting gitu. Kebanyakkan pose was his ideas. Hebat kan !LIKE!

Banyak yg sy belajar dari Annas ms photoshoot ni. Sebab Annas juga lah sy makin berani dan yakin dlm mberikan pose2 yg mnarik dlm stiap photoshoot. 

Xie xie ni
Arigato gozaimasu
Thank You
Terima Kasih



p/s: hopefully boleh berkerjasama dengan Annas lagi :D

Comments