COVERGIRL DARA.COM ~ IT'S ME!!



Dara.com Edisi 106 April 2011




Masa mula2 dapat call dari wartawan Dara.com, ingat job untuk photoshoot biasa2 aje. So terus setuju tanpa tahu tujuan dipanggil untuk photoshoot. Last skali before letak phone baru wartawan tu gtau yg shoot kali ni untuk COVER!! Wahh.. I'm speechless!! Don't know what to say. o.O Alhamdulillah..




Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



Location photoshoot ni kat Karangkraf Shah Alam. Xsusah nak cari cos penah pegi n sy pakai GPS. Kejap je sampai. Bila sampai sana, sy dsambut olh wartawan kat lobby utama. Bila masuk dalam studio sume dah siap tersedia. Start makeup dan after that time to action! heee.. :)


so, nilah gambar2 nya..



Gambar ni lak ade shadow kat gigi and bwh hidung. Adehhh.. ha, makeup ni theme nya natural. Konon ala2 J.Lo lah. Natural beauty gitu. :D



Saya ingatkan shoot utk cover ni kejap ja. yelah, just tukar baju and pose. Tp silap, shoot utk cover lagi susah dr shoot outdoor. Lama dan perfectionist adalah sgt penting. Sume nya berjalan dgn lancar tp 1 je problem masa shoot ritu. Ada shadow kat bawah hidung. Wartawan tu kate hidung mcm Bipasha, tu yg ade shadow, Haha.. Kelakar! Mm, Penat jugalah photoshoot kali ni. Tapi bila magazine dah published, mmg berbaloi. 


Thanks pd sume yg tlibat. What a such wonderful team u guys! Heart!






p/s: sy xtao mcm mana sy bole jadi gadis lasak dan tegas. 

Comments

Post a Comment