Happy Birthday Adrieannae

02072011

Celebrating birthday party for little angel Adrieannae..

and sorry cos we r late td. Kami sempat ber-amazing race jap. Maafkan kami cos kami mmg xpenah sampai kawasan tu :D


Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...




hee.. apa lg, sy xlepaskan peluang bgambar skali :D
owh, lupa lak.. theme for this birthday party ni pink+white. Rasanya dah ikut theme. Eventho skrit yg d pakai tu hitam :p






Kat party ni lak sy sempat jumpa kwn baru :)
Diorg ni sgt happy go lucky! Bertuah leh jmpe You all. Dan salah sorg kawan baru sy ni penah masuk iklan TM yg ni TM SME. Sy xmao gtau yg mane. Korg cariklah sendiri ya :)






Makan mmg sgt best! Suka3.. Sy sempat makan cup cake, aiskrim, daging bakar, ayam bakar, satey, nasi bariani, bihun, mee, dan mcm3 lagi. If korg perasan sy diam je kat meja td, tu sy tgh digest all d food yg sy makan. Full woo...


So, to Nurul & Hafiz Next time invite kami lg ya :) And thanks for d tapau ya ;p


To Adrieannae, auntie wish kamu akan membesar jadi anak yg solehah dan berjaya dalam hidup. Smestinya kamu pasti jd gadis yg jelita cos ur parents both cantik n hensem :D




p/s: wait for d upcoming entry. My new hobby yg sy discover kat birthday party ni :D 

Comments