Happy Birthday my Handsome Nephew Ariel Kiflee !Heart!

Happy Birthday!
O tanjō-bi omedetōgozaimasu!
Zhu ni shengri kuaile!



Last sunday (26/06/11), a suprise birthday party for my nephew Ariel Kiflee. He just turn 4 years old. But he has a such big mouth. Talkative! 






Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



jadi, ni lah birthday boy nya! Sgt suke cakap & mmg kita xkan sempat nk myampuk pun. Kejap3 asik dia je yg bercerita. :p
but ok lah cos xde lah kami sunyi sgt kan..






This is d crowd. Thanks guys for coming. Eventho heavy raining kan. For those yg xdtg tu, thanks juga. walaupun inform lambat =.=
Alhamdulillah, majlis berjalan dgn lancar. Everyone yg hadir pun sgt supportive. Love u all guys. Heart! Heart!


Again, Ariel Kiflee trying his new gadget. Ben10 watch that he said can transform him into something else. Heee.. So funny! That y I love You more!!






Ni lak kek birthday Ariel. Ben10 juga, Thanks pd si pembuatnya :)






To ariel, mummy (what he used to call me) wish You happy birthday. I love you and will do anything for you. Hopefully kamu membesar jadi anak yg soleh. Kejar cita2 dan selalulah ingat kami ada utk kamu. Heart!




p/s: sy asik kena buli dgn Ariel Kiflee je hari ni huu

Comments

  1. mak aih..rambut dia... kek ben10 tu mmg wajib kot skang...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment