Participation ~ Pencarian Model Fareeda 2011

26th October 2010


Pertandingan Pencarian Model Fareeda 2011 telah berlangsung dengan meriahnya di akhbar kosmo dan facebook. At first, sy just tgk keputusan finalis mingguan kat kosmo dan wondering bilalah pulak sy nak ada kat situ kan. Berangan2 mat jeninlah masa tu.Lepas my frens keep pushing me utk masuk competition ni barulah sy terbuka hati. Maklumlah, tgk semua finalis melatop g2, sy jd low self esteem la plk kan. So, nak d jadikan cerita sy ke Butik Fareeda Bangi to buy tudung Fareeda. Masa tu yg jadi pilhan sy tudung Fareeda Sabreena 2 layers. Warna oren (my Favorite color). ^-^  




Alhamdulillah, sy terpilih untuk menjadi finalis minggu ke-4.. All praises to ALLAH SWT :) Teruja bangat ok!


Bila undian like faceebook start, para finalis dberikan peluang utk menukar gambar. Sy tukar gambar ni. Hee.. Jgn kata ape. Gambar ni d snap sendiri. Xpegi studio mcm org lain pun :p
Sebab tu kualiti gambar xbrape nak chantekkk.. =.=






Wewee... Thanks to those yg voting.. Heart you'll guys :D
Eventho xdpat undian tertinggi, tapi at least sy in d list of top ten highest vote.
Thanks guys.


p/s: org kata muka sy berbeza2 dlm gambar. hemmm.. sy ni blh btukar2 mcm chameleon ke?? adehhh..

Comments