COVER STORY BERITA HARIAN VARSITI ~ GENERASI KELAS DUNIA


Khamis 4 Ogos 2011
Personaliti IPT ~ Suhaili Kaji Fisiologi Pokok



Last 3 weeks (I guess), journalist from Berita Harian Kak Khairina Yasin dtg ke UPM untuk menemuramah UPM Talents under kelolaan Tok. Seramai 4 org talents yg di invite untuk sesi kali ni termasuklah sy. Thanks Tok Dady (nama gelaran En. Faisal d kalangan UPM Talents). Antara talents yg tlibat selain dari sy adalah Wan, Ceylaa, and Firdaus (rasanya cos dia yg paling awal siap d interview n photoshoot. So xsempat nk kenal). Tok correct me if salah. :p

Before sesi interview tu mmg gile nervous cos xtahu apa nk cakap kan. Nasib baiklah ade si Ceylaa tu. Bolehlah sama2 nervous dan gugup. Tapi once dah jumpa kak Khairina, semua nervous and gugup hilang. Cos dia sgt supportive, talkative (yelah wartawan kan. no wonder lah), and easy going. Tambah2 lag Tok mmg xlekang dr monitor kami. :) Photographer juga sgt bgus and open minded.

So, bila dh siap semua. Nilah hasilnya. Click HERE untuk read full story. Again, million of thank to UPM, BKK UPM, terutamanya Tok cos kasi opportunity mcm ni kat sy.


p/s: Xsabar nak tunggu yg lain punya. Mesti melatop!! 

Comments

  1. wah! bestnya bila dapat peluangcam gini

    ReplyDelete
  2. itulah dear. Syukur Alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  3. emmm...website nih dah lain dan dah boleh komen. hahahaha. siapa lelaki di belakang kamera ini? must be a great photographer. ahaks.

    ReplyDelete
  4. Remi: owh yaka? hee.. Anyway, rajin lah mjenguk3 ya

    ReplyDelete
  5. bga ngan kak su tau dok...hebat r kak su...

    ReplyDelete
  6. ee geram saya tgk kak su ni. nak kawin dgn kak su boleh ?

    ReplyDelete

Post a Comment