HARI HIMPUNAN BINTANG KOSMO! - MyIPO 2011


6 Julai 2011

Location: Double Tree Hotel by Hilton


Seperti biasa, if ada event yg melibatkan pensyarah (menjadi guest untuk apa2 event), pasti pensyarah atau pihak BKK tidak lupa untuk invite UPM Talents untuk turut serta. Barulah meriah katanya. Sambil memeriahkan majlis, sambil mempromosikan UPM Talents. 

Majlis ini telah dirasmikan oleh Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yg mana majlis ini dianjurkan untuk memperjuangkan serta membela nasib golongan artis di negara ini terhadap pelanggaran hak2 harta intelek (copyright). Ramai juga artis tempatan yg dtg memeriahkan majlis. 

Disebalik tabir (pic wif artis):

Awi Rafael's



Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...
Sharnaaz Ahmad



Ali mamak

Ini je barisan artis yg sy sempat bergambar. Yang lain tu diorg lagi advanced mencari artis (jeles ah). Sy n si Ceylaa suka duk diam kat kusi men game (haha). Konon segan2 nak berjalan (kan dah rugi =.=).  Dah abes bergambar dgn artis, so time kitorg lak bergambar ala2 artis Hollywood sesat kat KL.

Gaya bebas:


   
   




UPM Talents: Suhaili Mohamad, Ceylaa, Fatin Nabila (Gadis Melayu 3), Mustafa, Faisal (Tok Dady), Dr. (pensyarah)






p/s: Sy lagi tinggi dr Amy Search.. Pewittt!!

Comments

Post a Comment