IFTAR ~ TREE PHYSIOLOGY LABORATORY UPM SERDANG


Majlis: IFTAR bersama lab mates and colleagues Tree Pyhsiology UPM Serdang
Location: Seoul Garden IOI Mall
Date: 11 August 2011
SuhailiMohamad, Athirah, Nash, Iera, KakMeiza, Dr. Hazandy, Kamil, Zam, Ashadi, & Din


Geng kuat makan


Thanks to Nash ( si comel berbaju pink tue) yg arrange-kan all d things untuk make sure Iftar bersama lab mates tahun ni berjalan dgn lancar. Syg kamu! Eventho ahlinya berubah saban tahun, kami tetap mcm keluarga. Miss You all guys!


Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



Kami pakat nak jmpe sana dalam jam 6pm blh. Tapi Nash n Tirah keluar awal cket cos nak carikan kek untuk lecturer kami, Dr. Hazandy. Kebetulan bufday Doc baru 3hari sebelum dari tarikh Iftar ni. Happy bufday Doc! Hee.. 


Sedapnyaa


Tadaa.. Ni lah jadinya bile bulan puasa. Sume makanan yg ade kat buffet tue kitorg nak makan. Hambik je sume. Nasib baik lah meja kitorg ni kat bilik belakang n xde org lalu lalang, if x,  mesti tkejut tgk meja kitorg ni byk plate penuh dgn makanan. Sedap3!



Kawan selamanya
Makan makan


Tgk.. Kan penuh makanan depan kitorg tu. Banyak kan. Best! Makan, berenti solat jap, borak, gelak xhengat dunia, pastu makan balik. hee :p


Gaya sopan sebelum makan :p

Muke xsabo nak makan kek :p



sume muke happy bole makan kek Secret Recipe


Sebelum balik, kitorg sempat agi bergambar kat depan Seoul Garden. Kitorg ni memang hantu kamera. Pantang je nampak org nak snap gambar, terus ja act as doll (pengsan). hehehe..


Ni lah supervisor kami..

5 jejaka pingatan haha


Semua balik dgn hati yg senang dan perut yg penuh. Million of thank to our beloved lecturer (merangkap supervisor for master study sy) cos belanje kitorg. 


p/s: Hopefully bile kitorg dah habis study nanti, jgn lupe kan kitorg ya :)

Credit pic to KakMeiza

Comments

  1. Kak , read it!! Actually sy nie tukang msg jer kak .. Kak elini yang tak dtg 2 yg arrange semua .. dia yang book pe semua untuk kita makan smpai kenyang :)huhe .. jarang (takde lansung kot) gambo sy kuar kat blog2 nie .. first time nie kak :P

    ReplyDelete
  2. cantiknya tuan blog :)

    seoul garden mmg best.. sedappppppp!!

    ReplyDelete

Post a Comment