PAMERAN PENGANTIN PICC



10th July 2011


Event: Pameran Pengantin Putrajaya
Location: Putrajaya International Conv. Center
Scarf: Fareeda Scarf
Makeup & Wardrobe: KakLyana



On 6th July sy dapat invitation dari MUA yg bpengalaman KakLyana untuk jadi model catwalk pertandingan andaman di Pameran Pengantin Putrajaya. Alhamdulillah, rezeki dr ALLAH SWT.


Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...


Actually sy kenal kakLyana ni kat FB je, xpenah jmpe face to face. 10hb tu baru jmpe dan bertentang mata. :)


Inilah stage untuk catwalk. Tapi area untuk makeup kat bawah. Masa untuk makeup diberi 1jam dan tambahan 15minit untuk aksesori atau pemakaian tudung. Dengar cam lamakan, tp bila kat dalam contest mcm ni, 1jam tu rase kejap je. =.= Seyes nervous!



this is me after siap makeup. Suka3. KakLyana punya makeup memang superb!

lagi..

oh ya, no. pendaftaran sy no.2. hee.. 


Ni lah para barisan peserta yg mmg gojes gile. Suka tgk u all okay! Cute mute gitu! Kat sini sy jmpe 2 org kawan seperjuangan sy. Tak sangka jumpa kat sini kan my dear Lynda and Hana. Miss u guys!


There, kakLyana my MUA. Yang pakai baju kurung orange tu. Superb kay! Kiri kanan tu kakLyana punya relatives. Sangat baik and talkative.

Ni ada gambar2 mereka2 yg sudi bergambar. Bukan kelab kipas susah mati (tdi je baru tahu maksudnya) sy, tp mungkin bakal2 pengantin baru. Thanks all cos nak bergambar dgn sy. Blushing :P

 














Alhamdulillah. Semuanya berjalan dengan lancar. Thanks pada sume yg terlibat. Terutama pada team KakLyana yg sgt ramah dan baik. Heart!



p/s: Thanks to my dear F yg sudi snap kan gambo. I owe u much <3








Comments

Post a Comment