Sunday, August 21, 2011

PENCARIAN MODEL TUDUNG MAWAR FAREEDA 2011


Event: Pencarian Model Tudung Mawar Fareeda 2011 
Location: Butik Fareeda Bandar Baru Bangi


Pencarian Model Tudung Mawar Fareeda 2011 telah berlangsung dgn meriahnya dgn penyertaan yg cukup memberangsangkan daripada peminat3 Fareeda di seluruh Malaysia. Majlis ini telah berjalan dgn jayanya dan d meriahkan sekali dgn SALE tudung Fareeda. 





Inilah sume peserta pencarian Model Tudung Mawar Fareeda. Gile gojes sume kan! Heart ! Hari ni mmg ramai papa&mamarazzi (bole ka guna istilah cmni :p), berpinar3 mate pas kena flash. Majlis ni start jam 230pm, d mulakan dgn fesyen show olh para peserta dan di judge olh 3 org juri yg berwibawa.

Sementara menunggu keputusan d umumkan, fesyen show rekaan tudung terbaru dijalankan. As usual, sy salah sorg modelnya lah. Wee.. Nebes! :p


Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...


Sy kongsikan serba sedikit gambar sepanjang fesyen show tu


Latest design: V Sofiya 2 layers

Latest design: Sarah Khadijah

Latest design: Mawar Rosalynda

Berpinar mate o.O



Alhamdulillah, fashion show pun bjalan dgn lancar. Keputusan pertandingan ni d umumkan just after habis fashion show. Ni lah keputusan nya.

Siti Syira (pemenang pertama)

Inilah peserta yg tlh d crown kan sbagai pemenang. Her name is Siti Syira. Chantek & gojes bangat kan! Suke3! Lecturer kat UiTM ok!


Fifie (pemenang ke-3)

Nilah Fifie, pemenang no.3! Chantek! Suka3! Pemenang no.2 lak, kakFie sy xsempat nk bgambo cos tetibe tgk dye dh xde. 

Pape pun tahniah pada semua ya. Teruskan bersama dgn Fareeda Scarf (promote cket kan). Pada yg tak berjaya jgn kecil hati ya. Nanti join lg. Adat pertandingan. Sudah terpilih sbagai finalis ni dah sgt bagus. Ikhlaskan hati dan kuatkan azam, InsyALLAH rezeki ada d mana2. :D

Last but not least, nak share gambar sy bsama model3 yg hot habis neyh ! Heart !

Hopefully kita leh jmpe lagi :D




p/s: sgt suka! Xsabar nk tunggu Pencarian Model Tudung Fareeda akan datang! 

8 comments:

  1. Saya pun suka dn teruja tgk u alls yg comel2 bergaya dgn tudung Fareeda nih.. Kalau spuluh tahun dulu tntu sya lah pemenangnya. Muhaha (gelak perasaan lebih)

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pemenang...smua cantik2..:)

    ReplyDelete
  3. Akak cantik macam selalu! :) teringin nak masuk pencarian model Fareeda. tapi macam tak layak :)

    p/s: kite happy sgt coz akak follow kite pnya blog. yeayyy. thanks akak cantik :)

    ReplyDelete
  4. hehhe...segan lak muka baju kuning tu tepek kat situ...thanx su.mis u..hihihi

    ReplyDelete
  5. sue...cantik!!!hehe
    nak join gak pencarian model fareeda nnt...hohohooo =p

    ReplyDelete
  6. dalam gambar yg reramai tuh , anda paling tinggi, wow....berapa tinggi anda?

    ReplyDelete