AIRASIA MEGASTORE ONLINE ~ PHOTOSHOOT 8 JULY 2011

Mawar Rosalynda Corak



ENTRY kali ni sy nak kongsi pengalaman photoshoot untuk web AirAsia Megastore Online yg mana memudahkan Fareeda Scarf Fans shopping secara online. Photoshoot ni being held in studio room at Fareeda House of Scarf Bandar Baru Bangi. This photoshoot is kinda rush sikit cos in short notice from AirAsia Megastore. But everything goes well disebabkan oleh team Fareeda..Nyata Jelita yg berpengalaman dan photographer yg professional.. 



The lighting, arrangement, co-operation, toleration, dan kesabaran mmg sangat penting masa photoshoot ni cos there are more than 80 Fareeda Scarf to be worn.. And 9 shoots are taken for each scarf in different angle. Yup, of cos its requires patience dan energy tapi everything just run smoothly once all d requirements achieved.. Sangat senang bila berkerjasama with professional kan? Yes, indeed.. 




Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



Thanks to my super talented MUA Cik Non yang makeupkan sy sampai jadik mcm ni. Seriously, I'm very pleased. !Heart! Juga sebab tunggu photoshoot ni dan banyak kasik tunjuk ajar kat sy dan photographer juga. :p 


Jadi, nilah some of outputnya. Banyak lagi, tp nanti panjang gile if nak post sume kan. 


To those yg interested untuk membeli Fareeda Scarf ni, boleh click link caption gambar untuk butiran lanjut. Seriously, as I said before ianya sangat berbaloi-baloi.. 







Mawar Rosalynda Corak

















Photoshoot ni paling lama durationnya cos I'm d only model at the time. Its fun, gaining lots of experience, makin ber-discipline dan kerja kuat. Thanks to ALLAH SWT for all d blessed.. 




Entry kali ni adalah sambungan dari entry Fareeda Scarf ke AirAsia Megastore.


Sarah Khaleeda


V Sofiya 2 layers



p/s: Seronok bila Fareeda Fans bole shopping secara online.. ! Heart !

Comments

  1. 80 scarf and each 9 shoot? wow.hebat su..semoga berjaya dlm kerjaya kamu :)

    ReplyDelete

Post a Comment