IFTAR ~ UPM TALENTS (21 AUGUST 2011)



Lepas IFTAR ~ UPM TREE PHYSIOLOGY LABORATORY aritu, once again Seoul Garden menjadi pilihan kitorg untuk break fast sesama. Tapi kali ni dgn buddies dari UPM Talents. Huheee.. Best giler kut.. Actually IFTAR ni nak buat hari Jumaat 17hb tu, but UPM staff ada IFTAR dgn Sultan (correct me guys if I'm wrong) so date IFTAR postpone to 21st of August 2011. Alhamdulillah, kali ni confirmed!! Bukan ape, maklumlah time ni semester break, so masing-masing ade agenda tersendiri. Thanks all cos luangkan masa bersama. 







Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...


Tadaa.. Ni lah makanan yg kitorg ambik ritu. Tapi ni baru fasa 1, ade lagi fasa-fasa yg berikutnya. Maklumlah makan buffet kan. Tapi kan, ase nya mana2 tempat yg kitorg pegi confirm bankrupt sb kitorg ni mmg kuat makan. :p










See, makan je keje kami. Tp sempat agi posing3 masa makan. Dah jadik routine kot. Makan mmg best dan kitorg sume mmg suke masak kat seoul garden ni. And then, shared makan. Kenyang3.. 




Ha, gambar ni lak credit to Mak Datin gojes Fatheen. Huhee.. Suke giler kot. Nasib baik sempat sy posing. Heee :p 


Tapi dlm fun enjoy d meal tu, bru kitorg perasan ade yg tgaru3. Ingatkan nape, rupenya allergic dgn seafood. Haha..  Pas makan baru tao ade allergic. Kesian3.. Xleh cakap lah sape kan, tp yg empunya badan if bace ni pasni silalah bawak ubat allergic bile gathering lg. Haha.. Manalah tau kan. Kite sume kan suke makan. Nasib baiklah Fatheen bawak minyak angin, oke lah cket mgarunya..


But yg paling best + lawak giler time IFTAR ni is kejadian 'BAKO'. Mcm cite HKLBR lak. Sampai skrg Sy masih wondering nape lah dia pegi letak tisu tu kat api. Haha.. Kitorg punyalah sibuk alihkan pot tomyam dari dapur cos takut hangus, alih3 dia pegi bako tisu. Nasib baiklah x terbako Seoul Garden tu. Kesian dgn plate yg jadik mangsa d gunakan utk padamkan api tu. Lawak3! Sy dah siap3 nak larikan diri dah. Sian kat akak3 yg share meja dgn kitorg, mesti diorg stressed out cos kitorg ni potpet3 xhenti3.. Ampun ya! :)








p/s: Seronok! Harap leh hangout makan reramai lagi!! 

Comments