Skip to main content

MAJLIS PENYAMPAIAN CEK KEPADA PEMENANG PENCARIAN MODEL FAREEDA 2011




Acara: Majlis Penyampaian Cek kepada Pemenang Pencarian Model Tudung Fareeda 2011
Tempat: Fareeda House of Scarfs Bandar Baru Bangi
Tarikh: 30hb April 2011
Masa: 1500H




1st of all thanks to my lovely + understanding sister, Nita Su yg temankan sy kat majlis ni sampai habis. I Owe You sista! Heart!


Majlis ni blangsung meriah dgn kehadiran ahli keluarga pemenang dan juga peminat2 Fareeda Scarf. At d same time, Butik Fareeda juga menjalankan promosi utk semua design Fareeda Scarf. So, agak ramailah yg dtg untuk memeriahkan majlis dan shopping. Tepat jam 3 ptg majlis bermula dgn acara pyampaian cek kepada pemenang undian tertinggi FB, kategori fotogenik, tempat ketiga, kedua dan pertama. All d details berkenaan para pemenang blh click HERE!






Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



Ni lah sy masa event ritu. Ni makeup sendiri dan sgtlah natural saja (sebab xpandai makeup). Huu.. 






Sy bersama pemenang kedua dan pemenang2 tempat ketiga. Menawankan sume. Miss You all !Heart!





Sy bersama pemenang pertama Pertandingan Pencarian Model Fareeda 2011 kategori atas 40 tahun, Dr Normazila Muhammad. I adore You auntie. I wish one day I could be successful as You are. InsyALLAH <3 






Yg kecik molek tu lak pemenang kategori kanak2. Chumel kan! Suke3! Kat event ni gak lak sy merasa pakai crown mcm princess tu. hee.. *Perasan jap.. Tp kepala kena kaku mcm tu jela. Takut crown tu wat terjunan bungee lak :p 




Lepas tu, tibe lah masa utk random photoshoot. Suke suki bergambo dgn kwn3 yg gojes3! 




Me with my buddy, Ara! <3





Me with dolly gojes, Fa! <3





Me with gojes friend, Lina! <3







At d end of d day, semua org happy jmpe balik lepas Grand Finale bulan Mac ritu. Lepas penyampaian hadiah, kami turun kebawah untuk menikmati Hi-Tea yg d sediakan. Thanks to team FAREEDA..Nyata Jelita yg sgt supportive. Sorry cos ritu sy xdapat tunggu sampai majlis selesai cos sy ade flight petang tu ke Kelantan. Kenduri Kawin! :) So kena berkejaran ke LCCT.




p/s: sy sgt suka kebaya yg sy pakai kat event ni <3<3


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.

Pengambaran #ApaKataWanita RTM bersama En Azmi, Pakar Bunga Negara !

Assalamualaikum..
Alhamdulillah. Sekali lagi mendapat peluang untuk bersama orang-orang yang hebat. Kali ini shooting untuk Apa Kata Wanita, RTM bersama dengan Abg Mohd Azmi, Pakar Bunga Negara !
Bukan calang-calang orang ya. Abg Azmi ini mendapat penganugerahan Pakar Bunga Negara dari Direktori Pakar Industri Negara (DPIN). Kagum kan? Masa shooting time tu pun saya diajar untuk membuat gubahan. Bukan senang nak dapat ilmu percuma lebih-lebih lagi dari seorang pakar ! #Bersyukur


Tadaaa. Inilah orangnya ! Abg Azmi yang super duper talented ! Ingat tak flower bouquet yang saya terima masa Final Ikon Nur 2015 5hb Mac 2015 haritu? Kalau tak ingat tengok gambar dibawah ni ya. tehehe


Cantik kan !? Tersangat lawa kan ? Semua 11 flower bouquet untuk 11 finalis semuanya dari Abg Azmi. Thumb up ! Ok berbalik pada shooting tadi, lokasinya adalah Florastika di Jalan Riong, Bangsar. Saya tak pernah sampai sana, semalam first time. Terima kasih pada sahabat baik, waze yang berjaya bawa saya kesitu tanp…