MAJLIS PENYAMPAIAN CEK KEPADA PEMENANG PENCARIAN MODEL FAREEDA 2011




Acara: Majlis Penyampaian Cek kepada Pemenang Pencarian Model Tudung Fareeda 2011
Tempat: Fareeda House of Scarfs Bandar Baru Bangi
Tarikh: 30hb April 2011
Masa: 1500H




1st of all thanks to my lovely + understanding sister, Nita Su yg temankan sy kat majlis ni sampai habis. I Owe You sista! Heart!


Majlis ni blangsung meriah dgn kehadiran ahli keluarga pemenang dan juga peminat2 Fareeda Scarf. At d same time, Butik Fareeda juga menjalankan promosi utk semua design Fareeda Scarf. So, agak ramailah yg dtg untuk memeriahkan majlis dan shopping. Tepat jam 3 ptg majlis bermula dgn acara pyampaian cek kepada pemenang undian tertinggi FB, kategori fotogenik, tempat ketiga, kedua dan pertama. All d details berkenaan para pemenang blh click HERE!






Nak bace lagi? Click kat link "READ MORE" tu...



Ni lah sy masa event ritu. Ni makeup sendiri dan sgtlah natural saja (sebab xpandai makeup). Huu.. 






Sy bersama pemenang kedua dan pemenang2 tempat ketiga. Menawankan sume. Miss You all !Heart!





Sy bersama pemenang pertama Pertandingan Pencarian Model Fareeda 2011 kategori atas 40 tahun, Dr Normazila Muhammad. I adore You auntie. I wish one day I could be successful as You are. InsyALLAH <3 






Yg kecik molek tu lak pemenang kategori kanak2. Chumel kan! Suke3! Kat event ni gak lak sy merasa pakai crown mcm princess tu. hee.. *Perasan jap.. Tp kepala kena kaku mcm tu jela. Takut crown tu wat terjunan bungee lak :p 




Lepas tu, tibe lah masa utk random photoshoot. Suke suki bergambo dgn kwn3 yg gojes3! 




Me with my buddy, Ara! <3





Me with dolly gojes, Fa! <3





Me with gojes friend, Lina! <3







At d end of d day, semua org happy jmpe balik lepas Grand Finale bulan Mac ritu. Lepas penyampaian hadiah, kami turun kebawah untuk menikmati Hi-Tea yg d sediakan. Thanks to team FAREEDA..Nyata Jelita yg sgt supportive. Sorry cos ritu sy xdapat tunggu sampai majlis selesai cos sy ade flight petang tu ke Kelantan. Kenduri Kawin! :) So kena berkejaran ke LCCT.




p/s: sy sgt suka kebaya yg sy pakai kat event ni <3<3


Comments

Post a Comment