TV3 BULETIN UTAMA ~ RUANGAN KAMPUS KE KAMPUS



Entry kali ni nak cite sal shooting BULETIN UTAMA TV3 untuk ruangan kampus ke kampus. As usual, sy salah sorg dr volunteer untuk this program.  Thanks pada MarCom UPM yg sudi invite sy neyh.. Weee.. Suke leh gather dgn talents-2 yg len. Hot divas !! Ni lah sy nye tag. Nanti senang untuk student sekolah nak interact dgn sy kan. Sy bangga + suke gile jadik student UPM. :) Agak ramailah gak UPM talents yg terlibat dlm event ni dan kami d bahagikan kepada 4 kumpulan yg berlainan. Sy ni dalam group promosikan UPM kepada student sekolah.  Other groups berkenaan penulisan (kewartawanan), ada yg terlibat dalam photoshoot, dan bahagian pengenalan korporat. 



So, nilah group sy bersama dengan Ketua MarCom UPM, En. Dell yg segak. *Sy puji ikhlas okay. Masa ni sy tgh terangkan serba sedikit berkenaan UPM dan event yg kitorg jalankan ni. Nebes okay!! Hee.. Kenalkan juga team sy masa ni, dr kiri Ceyla, sy, Ali, EN.Dell, Fahmi and Mas. 


Haa, tgk ni.. Kitorg kat UPM ni promote guna Ipad. Ade3? Hahaha.. Sy pun xde. Ade samsung tab ja. =.=
Kalo lah dpt free kan.. Tskkk... 







Ni lak mase tgh d ajar mengodeh3 iPad untuk tunjukkan pada bdk3 sekolah tu apa yg ade kat UPM. Er, sila abaikan kasut sy yg cute tu. Haha.. Pinky talinya! *xsuke!! :p 
Masa ni sume diam je cos masing3 pegang iPad. Seronok okay! Angry bird! Errr...




Ni lak gambar masa sy d interview olh TV3. Giler ah nebes. Ape pn xbole! :P Anyway, thanks kat sume yg dh byk kerahkan keringat untuk jadikan sesi kali ni berjaya dgn gemilangnya. :)




Last but not least, sy nak shared gambar team kitorg yg d snap lepas shoot ritu. Sume muke puas + lega cos shooting dh habis. Lagi3 sumenya suke cos big boss senyum ja ritu. 


















SM: Masih byk lg yg perlu sy belajar.. :)

Comments

  1. salam..akak,nk tnya...akak one of the member yg handle kampus tv 3 ke?

    ReplyDelete

Post a Comment