UPM TALENT ~ PELUANG CEBURI DUNIA KORPORAT


Date: 4 August 2011




Artikel ni disiarkan sekali dengan COVER STORY BERITA HARIAN VARSITI ~ GENERASI KELAS DUNIA di ruangan Berita Harian. Nothing much to share, but just nak kasi pendedahan kat semua yg UPM ni mmg sgt bagus dlm mempromosikan bakat yg ada pd student. Sy pun bersyukur sgt cos berpeluang be a part of this team and di guided by great and dedicated people ! 


This picture was taken masa TV3 datang kat UPM untuk shooting ruangan kampus ke kampus Buletin Utama. Masa ni sy as a volunteer dlm mempromosikan UPM kpd student sekolah yg bakal menduduki SPM. Macam persuade diorg untuk pilih UPM bila diorg nak further study. Syok sgt kot cos diorg sporting tak hengat ! 


Tapi sy salute ah kat budak3 zaman skrg. Diorg ni mmg advance gile + sgt futuristic. Tanya bagai. Mmg excited sgt ah diorg tu.. 




p/s: Tetibe je tingat lawatan zaman sekolah dlu3. Passive-nya sy. Hahha..


Comments

  1. Alhamdulillah, saya talent UPM utk sesi 2012/2013 hehehehehe

    ReplyDelete

Post a Comment