UiTM Islamic Fashion Show 2011 Part 1


Sambungan dari UiTM Islamic Fashion Show 2011. Gambar2 ni adalah collection peribadi dr BB sy. So picture quality tak berapa bagus. Anyway, hopefully semuanya Rejoice!!


Me with Fatin Suhana. She so adorable kan? Ni lah 1st time jumpa dgn si chantek neyh. Happy okay! Eventho hari tu she sgt busy, tp she still leh entertain kitorg dgn baik. Hopefully pasni leh jmpe kamu lagi ya. :)










Meet Izni. She gojes + happy go lucky. Mmg friendly giler ah. Jumpa dia hari tu rase mcm dah lame kenal lak. Suka ah.. Keep in touch ya. BBM if pape kay!







Ha, ni lak si gojes Fara. Pegi mana2 mesti ade rezeki nak jumpa dgn dia. Baik ok. Pastu suke gelak giler3 dgn sy. Mmg dgn dia gelak sakan ah..




Then, sy jumpa Wanda. Ingatkan org sekapal (kelantan) dgn sy tp upenya jiran, org ganu kiter. hee.. Anyway, nice meeting U dear. Sy dh ade ur phone number, pape kite roger3 eyh. Hugs!



YUNA!! eh, no lah. She is Zainatun Adilah. The emcee for this event. 1st time tgk dia sy ingatkan Yuna ok. Seyes lawa!







Akak Zaza Omar pun ade okay. Sukalah outfit korg! Hoodie gurls! :) Nak la satu!



Akhir skali sy sempat bergambar dgn model2 cilik ni. Comey + cool giler. Sy mula2 before catwalk nebes tahap cipan ah, tp bile tgk diorg ni cool giler, trus ckp sorg " if they can, why tidak sy kan?".. Terus semangat okay!




Itu je yg ade dlm BB sy. Kesiankan.. :( DSLR ade, tp xde lak yg setia nak amek gambar sy kat situ. Tskkk.. So pada sesape yg ade gambar sy tu, silalah tag sy d FB or email kat sue_putri87@yahoo.com ya. Heart!


SM: Puas bila leyh buat something yg sy suka..

Comments

  1. cantik sgt2 su.....

    ReplyDelete
  2. su sgt comey...gitu gak ngn kwn2 su....~from sir gobek~

    ReplyDelete
  3. nice, the story of you and meet your friends!
    very impressive

    ReplyDelete
  4. Pakaila kamera apa pun, cantik tetap cantik .. :)

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete

Post a Comment