Skip to main content

UiTM Islamic Fashion Show 2011 Part 1


Sambungan dari UiTM Islamic Fashion Show 2011. Gambar2 ni adalah collection peribadi dr BB sy. So picture quality tak berapa bagus. Anyway, hopefully semuanya Rejoice!!


Me with Fatin Suhana. She so adorable kan? Ni lah 1st time jumpa dgn si chantek neyh. Happy okay! Eventho hari tu she sgt busy, tp she still leh entertain kitorg dgn baik. Hopefully pasni leh jmpe kamu lagi ya. :)










Meet Izni. She gojes + happy go lucky. Mmg friendly giler ah. Jumpa dia hari tu rase mcm dah lame kenal lak. Suka ah.. Keep in touch ya. BBM if pape kay!







Ha, ni lak si gojes Fara. Pegi mana2 mesti ade rezeki nak jumpa dgn dia. Baik ok. Pastu suke gelak giler3 dgn sy. Mmg dgn dia gelak sakan ah..




Then, sy jumpa Wanda. Ingatkan org sekapal (kelantan) dgn sy tp upenya jiran, org ganu kiter. hee.. Anyway, nice meeting U dear. Sy dh ade ur phone number, pape kite roger3 eyh. Hugs!



YUNA!! eh, no lah. She is Zainatun Adilah. The emcee for this event. 1st time tgk dia sy ingatkan Yuna ok. Seyes lawa!







Akak Zaza Omar pun ade okay. Sukalah outfit korg! Hoodie gurls! :) Nak la satu!



Akhir skali sy sempat bergambar dgn model2 cilik ni. Comey + cool giler. Sy mula2 before catwalk nebes tahap cipan ah, tp bile tgk diorg ni cool giler, trus ckp sorg " if they can, why tidak sy kan?".. Terus semangat okay!




Itu je yg ade dlm BB sy. Kesiankan.. :( DSLR ade, tp xde lak yg setia nak amek gambar sy kat situ. Tskkk.. So pada sesape yg ade gambar sy tu, silalah tag sy d FB or email kat sue_putri87@yahoo.com ya. Heart!


SM: Puas bila leyh buat something yg sy suka..

Comments

  1. cantik sgt2 su.....

    ReplyDelete
  2. su sgt comey...gitu gak ngn kwn2 su....~from sir gobek~

    ReplyDelete
  3. nice, the story of you and meet your friends!
    very impressive

    ReplyDelete
  4. Pakaila kamera apa pun, cantik tetap cantik .. :)

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition. 
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

Farewell my beautiful sister, Yusser

Assalamualaikum..
Farewell my beautiful sister, Yusser.
Hari Rabu haritu, 21-Sep-2016 ada gathering 'Farewell Dinner' untuk sahabat yang sama-sama belajar masa UPM dulu. Sebenarnya kami bukanlah satu fakulti pun, jauh sangat. Saya di Fakulti Perhutanan manakala Yusser pula di Fakulti Kejuruteraan. Macam mana kami jumpa?
UPM talents.  Ya, disinilah kami berkenalan dan seterusnya terus bersahabat. Jika tak silap, sudah hampir 4 tahun persahabatan ini terjalin. Terima kasih pada brothers and sisters yang berterusan memastikan kami terus berhubung satu sama lain.
But sadly, last 2 weeks saya dapat berita yang Yusser akan meninggalkan Malaysia setelah 10 tahun menimba ilmu di UPM. Dari degree hinggalah PHD dan hey, she's the brightest student di Fakulti Kejuruteraan hokay! Bangga!
Jadi, kami set up kan meeting untuk Yusser. Hanya kami berlima sahaja memandangkan yang lain ada komitmen masing-masing dan tak dapat hadir. Saya pun lambat sampai sebab hari tu ada photoshoot di Fareeda. …

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.