INTERNATIONAL SYMPOSIUM 2011 ~ DAY 2 / 23 OCTOBER






Event: International Symposium on Rehabilitation of Tropical Rainforest Ecosystems 2011
Venue: Royale Chulan Hotel, Kuala Lumpur

Story ni sambungan dari entry INTERNATIONAL SYMPOSIUM 2011 ~ DAY 1 / 22 OCTOBER. Day 2 xde pape nk d buat sgt cos Day 1 kitorg dh pulun abes2an. Cuma Day 2 sy (EMCEE) dah start rehearsal for event Day 3.
Day 2 ni event utk Planting Ceremony kat UPM. Tp kitorg geng3 secretariat kena standby kat hotel cos ade guest and participants yg daftar masuk rini. Sob3.. Terkilan xleyh join planting ceremony..

~ nyum3 ~


~ Start wif breakfast




~ sy mmg giler cake ~























Then lepas breakfast kitorg sambung keje balik kat bilik secretariat. 






~ Beg utk participants ~

~ Done ~



Sy xlama kat bilik secretariat ni cos ptg jam 3 tu sy ade rehearsal emcee kat Taming Sari ballroom. Nebes ahh! =.=
Nasib baik lah emcee partner sy ni dah biasa handle event besar mcm ni.
Memperkenalkan emcee partner sy, Doc Seca Gandaseca, Senior Lecture UPM bintulu. He's from Indonesia.


~ Rehearsal petang jam 3 ~


~ Rehearsal malam at 9pm ~


Malam tu habis full rehearsal almost 12 dah. Sleepy. *Hoammhh.. Balik bilik xterus tido cos kena edit emcee flow. Ade last minute prubahan. Nasib baiklah bwk my lappy ke sana. If x, susah nak wat keje. 


Before end this entry, nak share pic + video sal planting ceremony. Masuk TV3 okay! Bangga ohh jadi student UPM.








SM: You only live once, but if you work it right, once is enough.

Comments