TINY LETTER 9 ~ ALL PRAISES TO ALLAH SWT





Alhamdulillah.. Syukur..
Photoshoot semalam run smoothly
Eventho ni first time bkerjasama dgn Photographer ni, sume nya superb cos he sgt talented, easy going and ramah.
Mula2 nebes jugaklah kan cos xtao cmne, tp dh lepas tahu CikNon (MUA) kenal dan berborak3 dgn dia, so nebes tu dah hilanglah.

Ni salah 1 output dari AbgZul. Sy suka giler !
Credit picture to Fareeda..Nyata Jelita Page !








Nanti sy update lagi behind the scene and output gambar ni eyh. 
daaaaa...






SM: eye bag sy dah ok ! :) lalala

Comments

  1. wah......cantik dan menarik pattern tudung ni..

    ReplyDelete
  2. im totally in love with fareeda scarfs :) mmg sgt cntek

    ReplyDelete
  3. Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
    Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

    Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    TQVM! :)

    ReplyDelete

Post a Comment