PHOTOSHOOT 14012012 ~ BEHIND THE SCENE



Assalamualaikum..


Post kali ni just nak share  gambar behind the scene 
utk photoshoot on 14012012 ritu.
Lambat update cos sgt byk benda nk kena siapkan minggu
 lepas. #BusyTahapCipan

Utk photoshoot kali ni, Sy n CikMawar yg terlibat.
MUA lak CikNon and KakDini.





Ni gmbar Sy dgn CikNon .. Hee.. Kitorg mmg suker bgambo !
Kalo jmper jer mst ckp potpet3 xbrenti..
Tapi mase shoot kali ni, Sy demam xbape sihat.
Jadiknye byk diam .. =.=
Sorry CikNon :p
#PMS




Lawo kan design ni ? Weee ...
Nilah design Rosalynda Brooch
Sy suker giler ! Dah rembat yg ni !



more...





ha, ni lak gambo wif CikMawar skali..
Charlie's angels ??
weweee..



Yang ni lak V-Rozanna 3 layer.
Lawooo !!
Pastu kain lak sgt soft n tletak jer.




Ha, yg ni pun same mcm yg pink kat atas td tu.
Rosalynda Brooch .. Yg ni pun Sy rembat gak !
Suker3 ! <3


That all gmbr yg ade.
Kesimpulannye:

Kitorg mmg suker giler bgambo !
Pantang uncle (PhotoG) ade keje nk wat jer, kitorg mst xlpaskan peluang snap pic. 
Muahahaha ..



SM: breathtaking tol design Rosalynda Brooch !

Comments

  1. Berlenggang dia berjalan
    Si gadis tersayang manja
    Jelingan yang manja

    Menuju dia ke kota
    Di tangannya penuh bunga
    Di hati penuh cinta
    Berbagai macam bunga di bawa
    Untuk dijual di gerai mama

    Matanya lirik-lirik selalu
    Rupanya manis-manis ayu

    Ramai orang membelinya
    Bunga-bunga jualannya
    Si ayu, gadis ayu

    Datang seorang pemuda
    Dapat melebur hatinya
    Memetik oh cintanya
    Kini berjalan dengan pasangan
    Tak hirau lagi dengan jualan

    Matanya lirik-lirik selalu
    Rupanya manis-manis ayu...

    ReplyDelete
  2. subhanallah...sue memang betul2 cantik

    ReplyDelete
  3. awak boleh pergi jauh dlm bidang peragaan + filem..

    ReplyDelete

Post a Comment