Skip to main content

PHOTOSHOOT 14012012 ~ BEHIND THE SCENE



Assalamualaikum..


Post kali ni just nak share  gambar behind the scene 
utk photoshoot on 14012012 ritu.
Lambat update cos sgt byk benda nk kena siapkan minggu
 lepas. #BusyTahapCipan

Utk photoshoot kali ni, Sy n CikMawar yg terlibat.
MUA lak CikNon and KakDini.





Ni gmbar Sy dgn CikNon .. Hee.. Kitorg mmg suker bgambo !
Kalo jmper jer mst ckp potpet3 xbrenti..
Tapi mase shoot kali ni, Sy demam xbape sihat.
Jadiknye byk diam .. =.=
Sorry CikNon :p
#PMS




Lawo kan design ni ? Weee ...
Nilah design Rosalynda Brooch
Sy suker giler ! Dah rembat yg ni !



more...





ha, ni lak gambo wif CikMawar skali..
Charlie's angels ??
weweee..



Yang ni lak V-Rozanna 3 layer.
Lawooo !!
Pastu kain lak sgt soft n tletak jer.




Ha, yg ni pun same mcm yg pink kat atas td tu.
Rosalynda Brooch .. Yg ni pun Sy rembat gak !
Suker3 ! <3


That all gmbr yg ade.
Kesimpulannye:

Kitorg mmg suker giler bgambo !
Pantang uncle (PhotoG) ade keje nk wat jer, kitorg mst xlpaskan peluang snap pic. 
Muahahaha ..



SM: breathtaking tol design Rosalynda Brooch !

Comments

  1. Berlenggang dia berjalan
    Si gadis tersayang manja
    Jelingan yang manja

    Menuju dia ke kota
    Di tangannya penuh bunga
    Di hati penuh cinta
    Berbagai macam bunga di bawa
    Untuk dijual di gerai mama

    Matanya lirik-lirik selalu
    Rupanya manis-manis ayu

    Ramai orang membelinya
    Bunga-bunga jualannya
    Si ayu, gadis ayu

    Datang seorang pemuda
    Dapat melebur hatinya
    Memetik oh cintanya
    Kini berjalan dengan pasangan
    Tak hirau lagi dengan jualan

    Matanya lirik-lirik selalu
    Rupanya manis-manis ayu...

    ReplyDelete
  2. subhanallah...sue memang betul2 cantik

    ReplyDelete
  3. awak boleh pergi jauh dlm bidang peragaan + filem..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

Farewell my beautiful sister, Yusser

Assalamualaikum..
Farewell my beautiful sister, Yusser.
Hari Rabu haritu, 21-Sep-2016 ada gathering 'Farewell Dinner' untuk sahabat yang sama-sama belajar masa UPM dulu. Sebenarnya kami bukanlah satu fakulti pun, jauh sangat. Saya di Fakulti Perhutanan manakala Yusser pula di Fakulti Kejuruteraan. Macam mana kami jumpa?
UPM talents.  Ya, disinilah kami berkenalan dan seterusnya terus bersahabat. Jika tak silap, sudah hampir 4 tahun persahabatan ini terjalin. Terima kasih pada brothers and sisters yang berterusan memastikan kami terus berhubung satu sama lain.
But sadly, last 2 weeks saya dapat berita yang Yusser akan meninggalkan Malaysia setelah 10 tahun menimba ilmu di UPM. Dari degree hinggalah PHD dan hey, she's the brightest student di Fakulti Kejuruteraan hokay! Bangga!
Jadi, kami set up kan meeting untuk Yusser. Hanya kami berlima sahaja memandangkan yang lain ada komitmen masing-masing dan tak dapat hadir. Saya pun lambat sampai sebab hari tu ada photoshoot di Fareeda. …

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.