MEMORY LANE 1 ~ ROTU AIRFORCE UiTM 4TH BATCH



Hai guys ..

Post kali ni adalah tribute for 
Reserve Officer Training Unit (ROTU) AIRFORCE UiTM
4th batch (2006 ~ 2009)

~ Rindu korg sumer ~

Tadi masa tgh clean up and re-arrange sume folder gambar dalam external disk. And tetibe jer terjumpe gambar ni. Sumpah rindu giler weh kat korg sumer !



Korg ingat x malam ni ? 
Starting for a bittersweet journey.


more ...



5 years back .. Lots of memories and fun .. 
Azie ~ aku dah try cari gambar mata ko celik, tp xder. Tpaksa la aku upload jer yg neyh. Sorry weh .. :D Peace !




Pose dari dak lelaki. Haha. Sumer muka suci lg masa neyh ! Daaa .. 
Paling suka pose Sob ! :D Kalo ko tgk balik gmbr neh mesti ko nanges kan ?? Haha




Walaupon mase ni sgt lah cuak nak tunggu habis induction ni, tp kami still leyh kasi pose muka ceria . 
(Senyum terpaksa)
:p
Azie, ko tido lagi ! haha




Ha, ni lak wajah3 YO (young officer) and senior kitorg masa tu. Hey guys, correct me if i'm wrong . :D
Korg mesti excited kan ade junior mcm kitorg .
Perasan sendiri #Dush3




Seriously, i miss all d good times that we had shared together. If I had a time machine, I'd go back to this year, so we could spend more time together .

~ Fly with proud ~


SM: xoxo

Comments

  1. kadangkala kenangan lama buatkan kita lebih hargai apa yang kita ada skrg.. my 2 cents comment..

    ReplyDelete

Post a Comment