Skip to main content

MEMORY LANE 1 ~ ROTU AIRFORCE UiTM 4TH BATCH



Hai guys ..

Post kali ni adalah tribute for 
Reserve Officer Training Unit (ROTU) AIRFORCE UiTM
4th batch (2006 ~ 2009)

~ Rindu korg sumer ~

Tadi masa tgh clean up and re-arrange sume folder gambar dalam external disk. And tetibe jer terjumpe gambar ni. Sumpah rindu giler weh kat korg sumer !



Korg ingat x malam ni ? 
Starting for a bittersweet journey.


more ...



5 years back .. Lots of memories and fun .. 
Azie ~ aku dah try cari gambar mata ko celik, tp xder. Tpaksa la aku upload jer yg neyh. Sorry weh .. :D Peace !




Pose dari dak lelaki. Haha. Sumer muka suci lg masa neyh ! Daaa .. 
Paling suka pose Sob ! :D Kalo ko tgk balik gmbr neh mesti ko nanges kan ?? Haha




Walaupon mase ni sgt lah cuak nak tunggu habis induction ni, tp kami still leyh kasi pose muka ceria . 
(Senyum terpaksa)
:p
Azie, ko tido lagi ! haha




Ha, ni lak wajah3 YO (young officer) and senior kitorg masa tu. Hey guys, correct me if i'm wrong . :D
Korg mesti excited kan ade junior mcm kitorg .
Perasan sendiri #Dush3




Seriously, i miss all d good times that we had shared together. If I had a time machine, I'd go back to this year, so we could spend more time together .

~ Fly with proud ~


SM: xoxo

Comments

  1. kadangkala kenangan lama buatkan kita lebih hargai apa yang kita ada skrg.. my 2 cents comment..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

Farewell my beautiful sister, Yusser

Assalamualaikum..
Farewell my beautiful sister, Yusser.
Hari Rabu haritu, 21-Sep-2016 ada gathering 'Farewell Dinner' untuk sahabat yang sama-sama belajar masa UPM dulu. Sebenarnya kami bukanlah satu fakulti pun, jauh sangat. Saya di Fakulti Perhutanan manakala Yusser pula di Fakulti Kejuruteraan. Macam mana kami jumpa?
UPM talents.  Ya, disinilah kami berkenalan dan seterusnya terus bersahabat. Jika tak silap, sudah hampir 4 tahun persahabatan ini terjalin. Terima kasih pada brothers and sisters yang berterusan memastikan kami terus berhubung satu sama lain.
But sadly, last 2 weeks saya dapat berita yang Yusser akan meninggalkan Malaysia setelah 10 tahun menimba ilmu di UPM. Dari degree hinggalah PHD dan hey, she's the brightest student di Fakulti Kejuruteraan hokay! Bangga!
Jadi, kami set up kan meeting untuk Yusser. Hanya kami berlima sahaja memandangkan yang lain ada komitmen masing-masing dan tak dapat hadir. Saya pun lambat sampai sebab hari tu ada photoshoot di Fareeda. …

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.