TWO DAYS WITH JELITAWAN FAREEDA PART 1


Assalamualaikum..

Kali ni nak kongsi photos masa Semi final Pencarian Model Tudung Fareeda 2012. I'm very excited ! The contestants sume gorgeous giler ! Cant take my eyes off them. (: 

Entry kali ni kongsi photos masa semi final 24032012 

Credit photos ade kat every photo caption ya. Thanks pada yg sudi upload gambar3. Sukee ! 

Oh ya, Sy one of d judges untuk Pencarian Model Fareeda 2012 kali ni. Nervous okay. Maklumlah nak kena judge sumer yg gojes and meletop3 tue ! Million of thanks to Fareeda..Nyata Jelita cos kasi opportunity mcm ni kat Sy. I was so flattered ! 


Fareeda Jmy
Gambar ni d snap mase kat atas stage. 



Zack Dicaprio Jr.
Dari meja juri. With CikMawar yg sememangnya gojes !


Read more ..

Zack DiCaprio Jr.
Masa ni contestants tgh wat catwalk. Mesti korg wondering kan kenapa judges gelak sampai mcm ni ? Ni gara2 Nabil dan Angah la ni. Lawak diorg mmg superb habis ah.



Siti Syira
Ni lak mase kena panggil dgn Nabil & angah naik stage. Nabis baik lah CikMawar ade skali. Nebes okay. Nasib baik Nabil xsuruh wat aksi yg pelik. :D  ;p 



Zack DiCarpio Jr.
Gambar candid. Sy dan Aim Azam (MUA). Nasib baik xwat aksi3 pelik kan ? Aksi konon tgh control cun ke. Eh? haha :D



Puteri Anne
Ni lak time tgh kasi saguhati kat sume peserta. Kaki masa ni dh mgigil3 cos pakai heels dan duk kat tepi stage. Nasib baik xjatuh bwh. Ngee :p



Cik Rosie
See .. As i told you before, cant take my eyes off them. Seriously they were super gorgeous wearing Fareeda Scarfs ! 


Rasanya takat ni dlu la entry kali ni. Mate dh almost juling tahan ngantuk. Nati Sy update lg yea. (: 

Night kindhearted people .. 



SM: Hijabi woman are attractive in their own ways (:

Comments