TWO DAYS WITH JELITAWAN FAREEDA PART 2



Nak sambung entry PART 1. Semalam sangatlah ngantuk. o.O

Credit photos ada kat every photo caption. Thanks pd sume yg sudi upload gambar (: Entry kali ni nak upload photos masa grand finale (25032012). Arini sy d makeup by CikNon


Fareeda Jmy
Thanks dear cos uploadkan gambar ni. Sukee3 !! Paling penting background blkg tu. Mase semi final xtao lak ade background ni. wuwuwwuu .. 


Siti Syira
Sy dan CikMawar with the WINNER !! She's pretty right ? Suka sgt ! She deserve the crown ! Jelitawan lain pun tak kurang gorgeous and super attractive. Just maybe rezeki tak memihak pada mereka kali ni. Be grateful sbb dah layak masuk ke semi final dan final. Bukan calang3 leh lepas tapisan tu kay (:


Read more ..

Zack DiCaprio Jr.
Gambar ni lak d shoot olh Zack. Thanks ya (: Posing dgn cenderahati untuk juri. Thanks Fareeda Scarf. Sukeee !! Weee.. Macam tao3 jea Sy suka leopard. \(^.^)/ *melompat 


Siti Syira
 Siti Syira wins 2nd Runner up in this competition. Congrats dear. (: Btw, She's a lecturer at UiTM. Bangga. Harap3 leyh jadik cam Syira gak. Oh ya, both of us d makeup olh CikNon. 


WanAni Mahmud
 Gambar ni masa Sy baru sampai kat SACC mall. Nasib baik  KakAni tahan Sy kan ? If x, xsempat bgambar lah kita kan. Kalo xde event mcm ni ntah bila lak nak jumpa. Thanks Sis for this photo (;


CikNon 
Ha, ni lah CikNon. MUA Sy masa final ritu. Magic touch kay.
*Abaikan muka Sy yg nmpak lain ms gambar ni. Handbag tu berat sgt kot. Tskk =.='


Mawar
 Ni lak photo dari phone CikMawar. Kitorg mmg suke giler bgambar. Sy suka dgn baju Mawar semi final and final ritu. Gorgeous ! Leyh jahit utk raya nanti lah (: Before that kena kempiskan perut dlu. Eh? :D


Noy Kimora Aiko
 Sy dan Nurul Ain. Thanks to Noy Kimora Aiko cos sudi upload gambar kitorg. Wink3 ..


Asnidar Shafie SiMerpati Putih
Ni lak gambar kakAs. Salah sorg peserta. Pemenang untuk kategori Like FB terbanyak dan Pemenang Model Kreatif. Congrats Sis :D


Kali ni takat ni dlu lah ya. Nak concentrate tgk cite Bobby kat TV3 lak ni. Dari td mate sbelah ke lappy sbelah ke TV.  Till to d next entry (: 

Take care everyone


SM: nanges lah tgk Bobby neyh :'( 

Comments