RESELLER SAH FAREEDA SCARFS



Alhamdulillah.. Permohonan untuk become one of d Fareeda Scarfs authorized Reseller & Dealer telah pun diluluskan.

Untuk kipas-susah-mati (die hard fans) Fareeda..Nyata Jelita , rajin3 lah singgah kat Fareeda SuhailiMohamad . 



Ade stock baru kat situ. Semestinya 
GENUINE FAREEDA SCARFS !! 

!! ELAKKAN PRODUCT TIRUAN !!



SM: Carilah keuntungan dari usaha sendiri, bukan dari titik peluh org lain. (: Peace !

Comments

  1. Hye Dear, Congrats yea. Semalam mmg ade berkenan tudung kat wall u tu. Tp dh org lain book dulu :( Tp nak request gambar tu bleh, awning hijau apple tu, coz nak try carik kat seller lain. Pagi ni bukak page u, dh di"hide"kan. Ngeee~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...congrats Sue...=)

    ReplyDelete
  3. Slm
    bole share cmne awk leh jadi reseller?
    Cmne nk apply ye?

    Terima kasih

    ReplyDelete
  4. As salam, nak tahu mcmm nak jadi reseller fareeda yer?tq

    ReplyDelete

Post a Comment