Skip to main content

TWO DAYS WITH JELITAWAN FAREEDA PART 3


Assalamualaikum...

Entry kali ni nak sambung cite sal Pencarian Model Fareeda 2012 lg. Masih banyak gmbr3 yg belum di upload. Sambungan dr PART 1 dan PART 2


Credit pic: Siti Syira

Sila jeles ya tgk gambar neyh ! Sebab Sy pon jeles! =.= Tskk.. Xsempat nk bgambar dgn Nabil. Nanges =.=' Ni adalah antara jelitawan3 yg turut serta dalam pencarian kali ni. Chantek3 kan sumer.. aaaahhh.. Melted *winkwink



Ha, ni lak with KakZalia - Model Fareeda 2010! Adore her so much. Dulu masa 1st berkerjasama dgn kakZalia, mata tak berkelip tgk kakZalia. Macam barbie doll bergerak ! MasyALLAH .. Suke !!


Read more..


Credit pic: Siti Syira

Ni lak masa kat meja juri. CikMawar ni mmg chantek. Natural beauty. Penah tgk dia without makeup. Chantek sgt ! (: 


Credit pic: Liza Mohamad 

Ni lak with salah seorang finalist - Liza. Thanks dear for this photo. Suka !! Liza, awk tao x Sy jeles dgn awk. Kecik and chomel jew.. 


Credit pic: Fareeda Jmy

 Salah seorang re-seller sah Fareeda. Tao x Sy asik stalker jea album tudung Fareeda awk tu. Sukeee !! Chantek!! \(^^)/ Eh eh, pecah rahsia lak :p


Credit pic: Fareeda Jmy
Ni lak masa semi final. Lebarkan Sy senyum ? Teruja dpt gift dr Fareeda cos jadi juri aritu. Ngeee.. Suka!! Thank You Fareeda..Nyata Jelita (:


Credit pic: Puteri Anne
 Si gojes Anne pun salah seorang peserta untuk Pencarian Model Fareeda 2012. Anne, masa final aritu Sy duk jeling3 jea dekat outfit awk yg polka dot tu. Lawoooo.. Jeles Sy =.=' Nak jugak ! 


Credit pic: Zack DiCarpio Jr.
 Thanks Zack cos amek gmbr Sy dgn CikMawar (: Anda sgtlah tdk mhampakan (bodek sb nak suruh upload lg gmbr).. Heee


Credit pic: Zack DiCarprio Jr.
Tudung Sy senget cket. Haraplah d buat3 xnmpak. Ngee.. Teruja si Zack nk snap smpai lupe nk betolkan tudung. ;p


Credit pic: Fareeda Jmy
Ni lak masa sampaikan cenderahati untuk semua finalist masa semi final ritu. Sume dpt tudung sorg satu. Bertuahkan anda semua !! 



Sampai sini sajalah dlu. Till to d next entry..
Thanks for viewing (:
Take care good people :D


SM: Excited !

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

Farewell my beautiful sister, Yusser

Assalamualaikum..
Farewell my beautiful sister, Yusser.
Hari Rabu haritu, 21-Sep-2016 ada gathering 'Farewell Dinner' untuk sahabat yang sama-sama belajar masa UPM dulu. Sebenarnya kami bukanlah satu fakulti pun, jauh sangat. Saya di Fakulti Perhutanan manakala Yusser pula di Fakulti Kejuruteraan. Macam mana kami jumpa?
UPM talents.  Ya, disinilah kami berkenalan dan seterusnya terus bersahabat. Jika tak silap, sudah hampir 4 tahun persahabatan ini terjalin. Terima kasih pada brothers and sisters yang berterusan memastikan kami terus berhubung satu sama lain.
But sadly, last 2 weeks saya dapat berita yang Yusser akan meninggalkan Malaysia setelah 10 tahun menimba ilmu di UPM. Dari degree hinggalah PHD dan hey, she's the brightest student di Fakulti Kejuruteraan hokay! Bangga!
Jadi, kami set up kan meeting untuk Yusser. Hanya kami berlima sahaja memandangkan yang lain ada komitmen masing-masing dan tak dapat hadir. Saya pun lambat sampai sebab hari tu ada photoshoot di Fareeda. …

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.