IFTAR - Perasmian Resipi Sunnah (TV9) & Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim


 Assalamualaikum..

Alaihai, dh hbis ramadhan dh baru nk update sal IFTAR ni. Tskk.. Xsempat nk on9. Banyak hal2 lain yg perlu didahulukan. Based on tajuk entry kali ni, mesti ramai yg tertanya2 kenapa jelitawan2 FAREEDA ni di-invite ke IFTAR sempena Perasmian program masakan yg diberi nama Resipi Sunnah yg ditayangkan di TV9. Sebenarnya untuk program ni, FAREEDA is the main sponsor ! Curlassss kannnn ?? 

Untuk IFTAR kali ni adik2 kita yg kurang bernasib baik dijemput untuk memeriahkan majlis. Diorg sgt2 la comey2. Berbisik didalam hati betapa bertuahnya diorg dikasihi ramai. 


Some details berkenaan IFTAR ni

Venue : Topaz Ballroom, One World Hotel PJ
Date : 27th July 2012


Actually Sy tak tahu sgt details berkenaan IFTAR ni sebab everything di-arrange-kan oleh pihak production house. Kitorg just pergi utk memeriahkan lg majlis. Majlis IFTAR ni diserikan lagi dengan kehadiran YB Tan Sri Rafidah Aziz. 





Dan ni lak antara ladies3 yg dtg. Best duduk 1 meja dgn korg. Kepala gile2 sume. Hewhew! Ha, kesian kat Syira (sbelah Sy tu) yg terpaksa 'sabor jelah' dgn Sy yg asik tumpangkan kuah. Ahha. :p




This is us ! Manyak makannn



Ha, ni lak gmbr dgn Sis Rina Khan. Director untuk program ni.  Dia sgt baikkk & tak lokek berkongsi ilmu.




The rest, let d photos speaks for itself ;



Read more... 


























Alhamdulillah.. Syukur dgn nikmat-Mu ya ALLAH swt. Tp sgt sedih sebab tak ada gambar dgn adik2 comey2 tu. Segan nk mintak bergambar cos Cikgu2 diorg semuanya lelaki. Heww.. 


Till then, take care good people :D



SM: Buat pentas tu macam kitorg yg punya. ehhe



Comments

  1. actually, bila program tu on air ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sudah on air,. Setiap jumaat at tv9 masa bulan ramadhan aritu

      Delete
    2. oh bulan puasa dulu ke!? melepas
      selalu asyik layan Anis punya resipi temurun hari Isnin/Selasa tu je

      Delete

Post a Comment