Magazine FAREEDA 2nd Edition:BTC


Assalamualaikum.. Hai everyone! Mesti ramai yg dah tido kan time sy update post ni? Actually dah byk minggu postpone cos banyak komitmen lain. Tapi malam ni mata sgtlah segar. So apa lagi, menulis kat sini lah gamaknya. Kali ni nak share BTC utk photoshoot majalah FAREEDA edisi ke-2. Sedikit details:

Lokasi: Hotel Marriot Putrajaya
Artis Jemputan: Fahrin Ahmad
Model: Sy, CikMawar (Duta FAREEDA) & KakZalia
MUA: CikNon
PhotoG: En. Zul & team



Cover utk kali ni adalah SisZalia. Mcm barbie kan? Sukaaa!! Skrg nak share unofficial gambar yg di-snap pakai phone. Quality memang takboleh nak beat DSLR la ya. 


Gambar 1st mestilah gambar ala2 perasan gitu. Dgn En. Fahrin. Baju sedondon hanyalah kebetulan ya. :p Working with Fahrin sangatlah senang cos dia sangatlah profesional & tak cerewet. Photoshoot dalam mood happy3 jea. :D



Ni lak scene kat pokok besar. Mengigil lutut Sy kat atas tu. Dengan 6" heels lagi. The rest, let photos speak for itself (sebenarnya dah takde idea nak menulis. Ahha :p)

Read more....














Till then. Goodnite good people!

Comments

  1. Congrats dengan menjayakan range baru Fareeda Ahad lalu.

    ReplyDelete
  2. Suhaili..awak memang cantik la...anyway..follow la blog saya juga. suriarashid.blogspot.com.
    Saya dah follow awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh. blushing3! hehe. Thanks awk. Praise be to ALLAH SWT. Ok. Follow u now :D

      Delete
  3. Sis, lucky me found this blog... ^^
    Sweet tudungs on u~
    i meant it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. aww. blushing3 :P Praise be to Allah swt (:

      Delete
  4. Salam..Bleh tau saiz baju fahrin ahmad pakai tu saiz apa erk?☺tq

    ReplyDelete

Post a Comment