Fiery FAREEDA


Assalamualaikum..

 Heehoo! Sesuai dgn tajuk entry kali ni, Sy nak cerita serba sedikit tentang perkembangan FAREEDA..Nyata Jelita. Alhamdulillah.. Dari masa ke semasa, permintaan untuk tudung FAREEDA semakin meningkat. 







Kalau siapa2 yang rajin ke Bandar Baru Bangi mesti akan nampak yang FAREEDA die hard fans beratur kat perkarangan Butik FAREEDA kan? Macam gambar kat atas tu. Tapi skrg FAREEDA fans dah tak payah nak beratur lama2 kat situ. Sekarang dah ada sistem nombor. Maknanya dengan adanya sistem baru ni, FAREEDA fans boleh pergi makan atau ronda2 kawasan sekitar tanpa perlu risau yang lain potong Q. Senangkan??!


Untuk yang lagiii tak ada masa untuk beratur & tunggu, sistem FAST LANE adalah pilihan yang tepat. Dengan hanya tambahan RM20, sistem ni membolehkan FAREEDA fans legally cut Q others yang tengah beratur tu. So, tanyalah diri sendiri mana yang nak dipilih.





Ni lak suasana dalam butik. Jangan risau, awak semua akan dapat tudung yang gorgeous2 walaupun ramai. Sebab stock tudung akan selalu di tambah. :D



Till then..

Assalam..



Comments