MAJLIS PELANCARAN MAJALAH FAREEDA & PERASMIAN BUTIK FAREEDA


Assalamualaikum semua !

Ramai ke yang dah tidur? Malam ni mind set nak menulis tesis, tapi otak dah sangat beku! Haih. Scroll page Selebriti FAREEDA Magazine, ternampak lak gambar2 masa Majlis Pelancaran Majalah FAREEDA dan Perasmian Butik FAREEDA Bandar Baru Bangi. 

Kita start dengan gambar ni dulu ya; Inilah host kami aritu! Sangat2lah profesional & gagah perkasa (tak ada kena mengenakan!?) Hiks




Ini pula antara tetamu yang hadir. Thanks to them all. Memang havoc majlis FAREEDA (:


                           
                             

Ramai kannn!? Ni pun masih ramaiii lagi kat side lain. Syukur! Sambutan memang tersangatlah bagus!


Retis Nabil & Angah Raja Lawak juga diundang untuk memeriahkan majlis ni. Memang meriah gila lah. Dengan kami2 sekali dikenakan! Heh


read more..




Manakala retis Faezah Elai dijemput untuk turut serta merasmikan Majalah FAREEDA & Butik FAREEDA BBB. Chantek sgt kan dia pakai tudung. Moga lepas ni akan terbuka untuk kekal berhijab. Amin :D 




Ha, tengok la tu. Belon dilepaskan. Sy yang kat atas stage lak yang over excited. Macam nak terjun stage je terkam colorful belon tu! 








Ini pula gambar semasa Perasmian Butik FAREEDA Bandar Baru Bangi aritu. Memang havoc & ramai giler. Nasib baik la ada Encik2 RELA yang bertugas untuk menjaga keadaan. If tak, mesti semua dah terkam tudung FAREEDA. 



                           
                      


Ramaikann?? Cuba tengok situasi dalam butik lak. Masing2 bergegas nak dapatkan tudung FAREEDA idaman. 



Alhamdulillah.. Majlis kali ni berjalan dengan jayanya. The food were delicious, the audiences were amazing, the FAREEDA scarfs totally dazzling & of cos, the memories are worth keeping!


Till then .. (:



Comments