THEY'VE GROWN UP!



Assalamualaikum...

Holla everyone! I'm so excited nak kongsi dengan awak semua tentang my fluffiest pets. Mereka ni memang boleh hilangkan tension after a hectic day. Bila tengok gelagat mereka mesti tersenyum sorang2! Seyes. Mak dia nama Wendy. Tapi umur tak panjang. Lepas 4 bulan beranak diorang ni, dia mati. Sobs. :'( Sedih sangat. Tinggal la anak dia dua ekor je. 

Let me introduce u to my breathtaking best friends. 



kitty

Yang ni Kitty a.k.a Cenge. Nama cenge ni dapat sebab masa kecik2 dulu dia ni memang tak boleh siapa2 sentuh langsung.  Gosok sikit je mesti kena gigit. Pastu bulu2 kat badan dia mesti tegak je. Garang neh! Oh ya, Kitty ni betina okay.





Lulu a.k.a Comot

Kembar c Kitty ni lah namanya Lulu a.k.a Comot. Lulu ni jantan tau. Tapi nama betina sebab mase kecik tak tahu lak dia ni jantan. Ingatkan betina sebabnya Lulu ni sangat manja. Nak orang usap je. Kadang tu sampai naik rimas. If tangan pegang benda lain mesti dia gigit or cakar2 manja sebab nk suruh usap dia. Dia dpt nama comot masa dia kecik2 sebab dulu dia comot gileee. Lepas mandi mesti comot balik. Ntah celah mana2 dia masuk. Dia tak macam Kitty. Kitty anak mak. Lulu ni macam anak tiri lak. Wendy mak dia tu selalu je jilat2 dan bersihkan Kitty je. huu. 


Itu saje lah setakat ni. u all tengok2 la gambar ni ye








Nanti sy story lagi pasal diorang dalam next post ye. 



Sayonara (:

Comments

Post a Comment