Thursday, September 27, 2012

FAREEDA Zaynab



Assalamualaikum..


Hai everyone! Kali ni cepatkan Saya update blog. EXCITED sangat nak share hal yang baik dengan korang semua! 

If awak salah seorang dari Kipas-Susah-Mati FAREEDA mesti dah boleh bayangkan tudung @ telekung FAREEDA Zaynab kan? 


Gambar ni adalah 'cover photo' dari page Fareeda..Nyata JelitaBoleh la jenguk2 kat sana ya. 




Sedikit info berkenaan tudung @ telekung FAREEDA Zaynab ni:


* Boleh dipakai untuk menunaikan solat (menutup aurat dengan baik)


* Ber-awning lembut (sujud dengan sempurna)


* Pelbagai saiz (S, M , & L)


* Labuh & Ekslusif


* Tidak panas



Ha, apa tunggu lagi? Jom dapatkan sekarang!

Till then, goodnight good people (:



SM: Life can never be perfect, but you can always see it in a perfect way

Tuesday, September 18, 2012

Magazine FAREEDA 2nd Edition:BTC


Assalamualaikum.. Hai everyone! Mesti ramai yg dah tido kan time sy update post ni? Actually dah byk minggu postpone cos banyak komitmen lain. Tapi malam ni mata sgtlah segar. So apa lagi, menulis kat sini lah gamaknya. Kali ni nak share BTC utk photoshoot majalah FAREEDA edisi ke-2. Sedikit details:

Lokasi: Hotel Marriot Putrajaya
Artis Jemputan: Fahrin Ahmad
Model: Sy, CikMawar (Duta FAREEDA) & KakZalia
MUA: CikNon
PhotoG: En. Zul & team



Cover utk kali ni adalah SisZalia. Mcm barbie kan? Sukaaa!! Skrg nak share unofficial gambar yg di-snap pakai phone. Quality memang takboleh nak beat DSLR la ya. 


Gambar 1st mestilah gambar ala2 perasan gitu. Dgn En. Fahrin. Baju sedondon hanyalah kebetulan ya. :p Working with Fahrin sangatlah senang cos dia sangatlah profesional & tak cerewet. Photoshoot dalam mood happy3 jea. :D



Ni lak scene kat pokok besar. Mengigil lutut Sy kat atas tu. Dengan 6" heels lagi. The rest, let photos speak for itself (sebenarnya dah takde idea nak menulis. Ahha :p)

Read more....