Thursday, October 25, 2012

MAJLIS PELANCARAN MAJALAH FAREEDA & PERASMIAN BUTIK FAREEDA


Assalamualaikum semua !

Ramai ke yang dah tidur? Malam ni mind set nak menulis tesis, tapi otak dah sangat beku! Haih. Scroll page Selebriti FAREEDA Magazine, ternampak lak gambar2 masa Majlis Pelancaran Majalah FAREEDA dan Perasmian Butik FAREEDA Bandar Baru Bangi. 

Kita start dengan gambar ni dulu ya; Inilah host kami aritu! Sangat2lah profesional & gagah perkasa (tak ada kena mengenakan!?) Hiks




Ini pula antara tetamu yang hadir. Thanks to them all. Memang havoc majlis FAREEDA (:


                           
                             

Ramai kannn!? Ni pun masih ramaiii lagi kat side lain. Syukur! Sambutan memang tersangatlah bagus!


Retis Nabil & Angah Raja Lawak juga diundang untuk memeriahkan majlis ni. Memang meriah gila lah. Dengan kami2 sekali dikenakan! Heh


read more..

Friday, October 19, 2012

Fiery FAREEDA


Assalamualaikum..

 Heehoo! Sesuai dgn tajuk entry kali ni, Sy nak cerita serba sedikit tentang perkembangan FAREEDA..Nyata Jelita. Alhamdulillah.. Dari masa ke semasa, permintaan untuk tudung FAREEDA semakin meningkat. 







Kalau siapa2 yang rajin ke Bandar Baru Bangi mesti akan nampak yang FAREEDA die hard fans beratur kat perkarangan Butik FAREEDA kan? Macam gambar kat atas tu. Tapi skrg FAREEDA fans dah tak payah nak beratur lama2 kat situ. Sekarang dah ada sistem nombor. Maknanya dengan adanya sistem baru ni, FAREEDA fans boleh pergi makan atau ronda2 kawasan sekitar tanpa perlu risau yang lain potong Q. Senangkan??!


Untuk yang lagiii tak ada masa untuk beratur & tunggu, sistem FAST LANE adalah pilihan yang tepat. Dengan hanya tambahan RM20, sistem ni membolehkan FAREEDA fans legally cut Q others yang tengah beratur tu. So, tanyalah diri sendiri mana yang nak dipilih.





Ni lak suasana dalam butik. Jangan risau, awak semua akan dapat tudung yang gorgeous2 walaupun ramai. Sebab stock tudung akan selalu di tambah. :D



Till then..

Assalam..



Thursday, October 4, 2012

Zain Zaidin di Butik FAREEDA ! Ohmaii !


Assalamualaikum semua !

Korang semua dah tengok tak sketsa pendek dari FAREEDA ni?

 Zain Saidin Shopping di BUTIK FAREEDA


Tengok la ye. Sangat best! Situasi dalam sketsa ni memang betul2 terjadi. Beratur & mengambil nombor untuk pembelian adalah perkara biasa kerana kapasiti peminat FAREEDA semakin bertambah. Alhamdulillah. Semoga usahawan bumiputera diluar sana lebih gigih berusaha ya. Kejayaan tidak akan datang bergolek tanpa usaha. 

Till then.. (:


SM: He's fairer than me. Tskk