Journey to Kelantan - Majlis Makan Malam Bersama Peminat FAREEDA Kelantan



Assalamualaikum..

Hello there. Entry kali ni nak cerita betapa meriahnya majlis yang Saya join kat Kelantan aritu. My hometown! Ngeee..

Details majlis:

Lokasi: Grand RiverView Hotel Kelantan

Tarikh: 17th November 2012


Disebabkan untuk memandu ke Kelantan memakan masa hingga 8 jam, jadi CikMawar (Duta FAREEDA) dan Saya decided untuk naik flight. Kejap dan tak penat. Jadi kami boarding petang dari KL, sampai kat sana ada jelitawan2 FAREEDA yang menyambut kami kat airport. Syukur. Thanks to KakZura, KakWani, Kaksu, AbeLin & fmly. 


So ni la Saya masa pergi sana. Tunggu waktu boarding kat Sultan Abdul Aziz Shah Airport. Sempat lagi snap pic bersama koleksi kesayangan. FAREEDA Paddlepop! Heee.



Dari Sultan Ismail Petra airport ke Hotel River View taklah jauh sangat sebenarnya. Tapi disebabkan Saya tak biasa jalan sana, so rasa macam boleh sesat if driving sendiri. Ohho! Sampai je kat hotel, dah ada Jelitawan AJK untuk event ni yang menunggu kat situ.  Thanks semua gorgeous lady! 




Memandangkan event start sebelah malam selepas magrib, jadi kami ke bilik dulu. 





So ni lah gambar kat dalam bilik tu. I dont really mind if people said "jakunnya dalam bilik hotel pun nak bergambar". Sebab at least I've something to treasure. (:

Entry lepas ni akan share cerita kat dalam dewan untuk majlis tu pula ya.



Assalam..

Comments

  1. tq ciksu cayam,,,mention jugak nama kaksu hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment