Journey to Kelantan - Majlis Makan Malam Bersama Peminat FAREEDA Kelantan Part 2



Assalamualaikum semua!

Sambutan Majlis Makan Malam bersama Peminat FAREEDA Klate tersangatlah havoc! Serious! Jom Sy bawa awak semua ke majlis tu. Let's photo do the talking (:

Credit pic to: Fotomomento.net & Butik D'Zura


Ini adalah gambar masa kami baru masuk dewan. Duduk bersama dengan penganjur majlis ni, KakZura. Masa mula2 masuk dewan sempat juga toleh sini sana, memang ramai sangat jelitawan FAREEDA kat Kelantan ni. Semua memang gojes mojes habis!




Masa ni lak kami tengah tekun mendengar kata2 alu-aluan dari pihak penganjur - Kak Zura. Tq sangat2 sebab sudi invite kami. 

READ MORE..



Selepas mendengar greeting speech dari penganjur dan CikMawar - Duta FAREEDA, jamuan makan malam pun dimulakan. Yeay! Makan! Hehe. Eh. Sorry terlebih excited lak. Sebenarnya Sy ni suka makan. Memang kalau kat rumah pun, makanan kena selalu ada depan mata. Mengunyah je kerja. Heeee.. Start saja menjamu selera, lucky draw dimulakan. Memang bertuah siapa yang dapat. Sebab semua hadiahnya memang best2!


Kami sempat juga bergambar bersama jelitawan FAREEDA yang hadir malam tu. Thanks sangat-sangat sebab sudi datang ke meja kami. Kami segan nak ke meja u ols. Mula-mula kan, segan la dulu. Bak kata orang, tak kenal maka segan yang amat. Ahha  :p






Paling best malam tu ada game!! Yang ni game belon sape paling tinggi. Cara bermain:
1. Setiap kumpulan akan diberi belon dlm certain amount yang ditetapkan
2. Tiup belon tu sebesar yang boleh (kalau Saya kecik jela, Takot!)
3. Ikat belon pada benang yang disediakan
4. Angkat belon yang diikat. 
5. Siapa ada bilangan belon yang diikat paling banyak dan paling tinggi adalah pemenang

Senangkan senangkan? Hee. Sapa yang ada bilangan belon paling tinggi dia menang. Yeay! Masa game ni supposedly Saya dan cikMawar jadi judges. Tapi Saya dah kat belakang tu tengah bergambar dgn jelitawan FAREEDA. Pantang jumpa kamera katakan! Ngehngeh. Meriah meriah!




Lepas habis game tiup-tiup belon tu, lucky draw take place again. Kali ni giliran Saya yang buat cabutan. Heee. Naik stage u ols. Gigil kaki pakai heels. Ahha. Tahniah pada yang bertuah!

Rasanya sampai sini jela dulu untuk part 1. Ada kerja lain lak nak dibuat. Jumpa lagi nanti.



Assalam..

Comments

Post a Comment