Journey to Kelantan - Majlis Makan Malam Bersama Peminat FAREEDA Kelantan Part 3


Assalamualaikum..

Hari ni rasa rajin lagi nak update blog. Untuk entry sebelum ni JOURNEY TO KELANTAN - MAJLIS MAKAN MALAM BERSAMA PEMINAT FAREEDA KELANTAN PART 2, Sy update sampai lucky draw tu jea. So lets continue..

Credit photos: Fotomomento.net & Butik D'zura


Malam tu juga ada fashion show dari Butik D'Zura sendiri dan dari Butik Matase Sutera. Koleksi batik yang dimodenkan. Cantik-cantikkan koleksinya? Model-model pun gojes habis!




Amboi, makan berselera ya semua! hehe. Makan not bad juga. Best ! 

Lepas tu ada sesi mencari mek-mek gojes Klate! Weehuuu! Suka part ni. Seyes! Tapi susah nak pilih sebab semua memang cantik-cantik belaka! Pemilihan dibuat berdasarkan penampilan mereka malam tu. Terutama dari segi penggayaan tudung FAREEDA. So 5 finalist yang terpilih adalah;


Read more...




Tibalah masa untuk pemakaian crown. Suka!!












 Congrats pada yang terpilih. Yang tak terpilih tu jangan sedih or kecewa ya. In Shaa Allah lepas ni giliran u ols lak. Hee. Nanti buatlah lagi event macam ni ya. Best sangat! Boleh jumpa dan tambah kawan baru!

Selepas dh selesai semua aturcara, tibalah giliran untuk bergambar. Sy dan CikMawar membuat keputusan untuk bergambar dari meja ke meja. Jadi kami boleh jumpa semua sekali! Antara gambar-gambar malam tu;






















Selesai sesi bergambar, majlis pun bersurai. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Syukur. Tapi, eventho sekejap je jumpa, kenangan kat sini takkan dilupakan. Their smile, their courtesy, kind-hearted and all d memories akan di-treasure kan sampai bila-bila. Till we meet again (: In Shaa ALLAH. 


Assalam..

Comments

  1. bestnye.... sume cantik2 belaka.... pakai tudung sama sume... lagi mnyerlah kcantikan tu... hee

    ReplyDelete
  2. chanteq sgt sis suhaili neh.. bila blh hi-tea?? hehhhe..berangan je lebih

    ReplyDelete

Post a Comment