Majlis Pertunangan Cik Mawar dan Fizo Omar 09112013


Assalamualaikum.. 

Alhamdulillah. Selesai sudah majlis pertunangan antara Cik Mawar dan Fizo Omar. All praises to Allah swt. Majlis ini diraikan dalam suasana cukup meriah dan  hanya dihadiri oleh keluarga kedua-dua belah pihak serta rakan-rakan media. Alhamdulillah, Saya pun termasuk dalam list untuk tetamu dan merangkap as one of the dayang's. 

Ok, this is me (kalaulah ada yang tak kenal lagi pemilik blog ni kan). Er, xkenal? Oklah nanges



Theme untuk dress CikMawar kali ni adalah antara gabungan warna light gold dan soft pink. Simple tapi masih tampak elegant. Jadi inilah CikMawar yang comey lote molek sunguh. Dalam gambar kat bawah ni adalah Saya dan KakZalia. Kami berdua adalah antara keluarga besar FAREEDA..Nyata Jelita. Thankful sangat. :')





Tapi, bukan kami berdua je dayang untuk E-day FizoMawar ni. Ada lagi yang lain. Dan kami dah set kan theme warna baju untuk majlis ni atas persetujuan CikMawar iaitu warna biru turquiose dan jutaan terima kasih pada Puan Faridah iaitu pengasas FAREEDA yang berbesar hati untuk mereka tudung FAREEDA Aisya Eksklusif untuk the dayang's semua. Suka sgt! 



Macam biasa, Saya ni tak berapa nak pandai sangat mengarang panjang. Budak aliran life science la katakan. Xreti. So, Saya tinggalkan You ols semua dengan gambar-gambar kat bawah ni. 


Pictures of moments describe more than thousand words. 

































Again, the biggest congratulations to FizoMawar and family.


Some of the pictures are from my own collection, and the rest are from  Fareeda..Nyata Jelita & Hot Burger Malaysia facebook page.

Comments

Post a Comment