Skip to main content

Majlis Raikan Pasangan Pengantin Baru Puan Mawar dan Fizo Omar 1 Disember 2013


Assalamualaikum..

1 Disember aritu, Butik FAREEDA Bangi telah mengadakan satu majlis untuk meraikan pasangan pengantin baru iaitu Puan Mawar dan En. Fizo Omar. Event ni adalah dari perancangan Ibu kepada Puan Mawar dan sedikit suprise untuk mereka (comey kan. Hee). Memang happening dan tambah pula Didie Alias yang menjadi pengacara! Mau tak riuh??! 

Berseri-seri aura pengantin baru. Suka!



Selepas tu ada sesi sign autograph di kalendar 2014 oleh kedua-dua pasangan yang diraikan. Tahniah kepada 40 orang pelanggan FAREEDA yang bertuah menerima kalendar tu berserta dengan baucer diskaun pembelian RM50. Happy kan! Boleh shopping dengan senang hati! Heehee

Muka seiras hokay!

Riuh rendah suasana dengan kehadiran peminat tegar FAREEDA. Tak caya, tengok gambar ni

Sebahagian dari FAREEDA die hard fans

Selepas selesai semua event diperkarangan butik FAREEDA, pasangan pengantin baru melayan peminat untuk sesi bergambar didalam butik pula. Seronok u olls!


Dari Kiri
Fizo Omar, CikMawar, KakAzalia, ME, CikFarah, KakAriesha

Lepas tu ada sesi makan2 bersama Puan Mawar dan Fizo Omar. Thanks pada mereka berdua sebab sudi ajak we olls makan sesama. Terharu.

Apapun terima kasih pada Puan FAREEDA dan En. Amin serta team FAREEDA sebab sudi menjemput kami untuk sama-sama terlibat dalam menjayakan majlis ni. Kepada pasangan pengantin, semoga ikatan suci dan sumpah setia berkekalan hingga ke hujung nyawa. Cepat-cepat dapat baby ya! Can't wait untuk tunggu MawarFizo junior!! Heee :D


Comments

  1. wahhh..x puas baca sis...pendek sgt entry...btw very nice dear comey..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ujibakat Pengacara TV3

Assalamualaikum.
Siapa yang join ujibakat Pengacara TV3 Sabtu 23hb April haritu? Kalau ada kita geng. Hiks. 


Let me share you guys my experience throughout this audition
Seminggu sebelum tarikh audition perasaan masih sama. Masih tak gugup. I won't allow myself to get too nervous before any audition or any event. Saya ajar diri saya untuk kekal tenang dan have fun. Sebab saya percaya when fun goes, so too will all of your talents'. Percaya pada Allah swt. 


Berbalik pada hari ujibakat, saya sampai di Sri Pentas jam 7:50 pagi lagi. Awalkan? Excited betul haritu sebab pertama kali datang ujibakat disitu. Masa sampai tu adalah dalam 2, 3 orang yang dah sampai. Terkejut sebab ada lagi yang awal. Salute ! Park kereta di IBM sebab tak boleh masuk dalam Sri Pentas. Lepas tu kena tunggu sebab abang polis kat situ hanya benarkan kami masuk jam 9:00 pagi. Lepak-lepak dulu dekat depan IBM (sebelah Sri Pentas je). Hampir jam 8:30 dah ramai yang datang dan kami semua berkumpul dihadapan kaunt…

SKYLA Angels : Photoshoot SKYLA Collagen Soap & SKYLA Beauty Dust

Assalamualaikum..
Siapa dekat sini #SkylaLovers yang dah guna dua produk magic ni?
SKYLA COLLAGEN SOAP
SKYLA BEAUTY DUST
Ha kalau belum cepat-cepat pergi page SKYLA Malaysia HQ - Founder tau. 
Ni nak cerita BTS photoshoot untuk dua produk ni. Dah lama tak photoshoot sebenarnya. Kekok dah sampai haa tak tahu nak pose macam mana. Hehe. Nasib baik abg photographer tu steady. Tak lokek ilmu.



Taaddaaaa! Lawa kan gambar ? Cukup puas hati. Memang yang seperti saya nak hasilnya. Makeup pun cun melecun! Triple happy!

Ciksu nak share gambar BTS sahaja untuk post kali ni. Post selepas ini Ciksu cerita kelebihannya ok.

Photoshoot haritu Ciksu dengan colleagues yang pernah kerja sama-sama dulu. Kecik dan comel! Tak caya? Ni ha gambar dia



Photoshoot hari berjalan dengan lancar. Model pun pose ok tak kekok dan semua yang Ciksu nak memang dapat.

BTS







Actually tak banyak pun gambar BTS. Hehe.

SKYLA Angels : @suhailimohamad & @lilahsani
MUA: @khaibaha
Studio: @whitelenstudio

Blessed.

Pengambaran #ApaKataWanita RTM bersama En Azmi, Pakar Bunga Negara !

Assalamualaikum..
Alhamdulillah. Sekali lagi mendapat peluang untuk bersama orang-orang yang hebat. Kali ini shooting untuk Apa Kata Wanita, RTM bersama dengan Abg Mohd Azmi, Pakar Bunga Negara !
Bukan calang-calang orang ya. Abg Azmi ini mendapat penganugerahan Pakar Bunga Negara dari Direktori Pakar Industri Negara (DPIN). Kagum kan? Masa shooting time tu pun saya diajar untuk membuat gubahan. Bukan senang nak dapat ilmu percuma lebih-lebih lagi dari seorang pakar ! #Bersyukur


Tadaaa. Inilah orangnya ! Abg Azmi yang super duper talented ! Ingat tak flower bouquet yang saya terima masa Final Ikon Nur 2015 5hb Mac 2015 haritu? Kalau tak ingat tengok gambar dibawah ni ya. tehehe


Cantik kan !? Tersangat lawa kan ? Semua 11 flower bouquet untuk 11 finalis semuanya dari Abg Azmi. Thumb up ! Ok berbalik pada shooting tadi, lokasinya adalah Florastika di Jalan Riong, Bangsar. Saya tak pernah sampai sana, semalam first time. Terima kasih pada sahabat baik, waze yang berjaya bawa saya kesitu tanp…