Skip to main content

Posts

Showing posts from July, 2013

Majlis Hi-Tea Pengedar Paten FAREEDA Khadeeja 30th June 2013

Assalamualaikum.. 
Berjumpa lagi kita kat sini. Lama dah rasa tak share menulis apa-apa kat sini. Busy dengan tesis agaknya. =.=" (harap-haraplah Supervisor baca). Mihihi.. Tapi mulai sekarang dah kena start rajin menulis sebab ada kawan yg prihatin bising sebab paksa (sangat tak prihatin gitu) dia suruh ajarkan beli domoin blogspot tapi malas nak update. Rugi katanya! >malu seposen< 
Okeh. Kali ni nak cerita berkenaan Majlis Hi-Tea Pengedar Paten FAREEDA Khadeeja yang berlangsung pada 30hb Jun 2013 di Butik FAREEDA Bandar Baru Bangi. 
Apa yang paling sy eksaited tentang event adalah Sy yg jadi emcee nya! Phewww! Nebes + teruja + feeling2 gitu! haha. Tapi apapun alhamdulillah, syukur ya Allah sebab team FAREEDA percayakan Sy untuk galas tanggungjawab tu. Thank You Allah :) 


Alhamdulillah. Kehadiran pengedar baru paten FAREEDA Khadeeja sangatlah diluar jangkaan. Hinggakan kerusi tambahan terpaksa disediakan kerana ada yang datang secara walk in untuk mendaftar padahal tempoh pen…