Tuesday, July 23, 2013

Majlis Hi-Tea Pengedar Paten FAREEDA Khadeeja 30th June 2013


Assalamualaikum.. 

Berjumpa lagi kita kat sini. Lama dah rasa tak share menulis apa-apa kat sini. Busy dengan tesis agaknya. =.=" (harap-haraplah Supervisor baca). Mihihi.. Tapi mulai sekarang dah kena start rajin menulis sebab ada kawan yg prihatin bising sebab paksa (sangat tak prihatin gitu) dia suruh ajarkan beli domoin blogspot tapi malas nak update. Rugi katanya! >malu seposen< 

Okeh. Kali ni nak cerita berkenaan Majlis Hi-Tea Pengedar Paten FAREEDA Khadeeja yang berlangsung pada 30hb Jun 2013 di Butik FAREEDA Bandar Baru Bangi. 

Apa yang paling sy eksaited tentang event adalah Sy yg jadi emcee nya! Phewww! Nebes + teruja + feeling2 gitu! haha. Tapi apapun alhamdulillah, syukur ya Allah sebab team FAREEDA percayakan Sy untuk galas tanggungjawab tu. Thank You Allah :) 



Alhamdulillah. Kehadiran pengedar baru paten FAREEDA Khadeeja sangatlah diluar jangkaan. Hinggakan kerusi tambahan terpaksa disediakan kerana ada yang datang secara walk in untuk mendaftar padahal tempoh pendaftaran secara atas talian sudah dilakukan seminggu lebih awal. Tetapi melihat kesungguhan mereka, FAREEDA tetap menghargai kehadiran mereka tetapi masih mengutamakan peserta yang mendaftar lebih awal. 




Pada hari tersebut juga diadakan pertunjukan fesyen untuk tudung FAREEDA Khadeeja dan demo cara pengayaannya. Oh ya! Lupa nak inform yang tudung ni tersangatlah versatile yang mana sehelai tudung boleh digayakan dalam empat cara. Contohnya macam gambar ni ya;


Jatuh cinta tak dengan tudung ni? 

Gambar bawah pula adalah barisan model bersama dengan the one and only Duta FAREEDA iaitu Cik Mawar Karim. 




Nak gambar closed up Cik Mawar? Ni dia! hee




Banyak lagi info dan warna-warna yang menarik ditawarkan. Boleh follow update di page fb Fareeda..Nyata Jelita atau follow IG @fareedascarf.

Sebelum berpisah (dah macam speech lak kan? Huu), Sy hidangkan mata anda dengan warna warni sepanjang majlis tu. Hey hey! Spot yourself! :D




Eh! Gambar ai ;p




Credit photos: FAREEDA