Friday, September 27, 2013

Fashion Show FAREEDA Aisya 15092013


Assalam. Kalau sebelum ni FAREEDA menganjurkan fashion show untuk FAREEDA Khadeeja, kali ni pula FAREEDA Aisya yang diperagakan. Dan jika sebelum ni Saya yang jadi emcee untuk event tu, Alhamdulillah, kali ni pun Saya masih diberi kepercayaan untuk menyampaikan informasi kepada peminat setia FAREEDA. All praises to ALLAH swt. (: 

Thank You ALLAH


Well, inilah katanya lane of fame. Berjalan kat atas stage runway dah rasa ala2 kimora lee tapi muslimah version. aw. Terasa perasan disitu. Haha! Tapi kali ni Saya tak berjalan kucing, Saya jadi emcee untuk event. Nervous tak payah cakaplah sebab ramai sangat fans FAREEDA. Cuma Saya bersyukur sebab Saya yang jenis nervous 2 3hari sebelum event dan masa event tu dah tak rasa apa. I just do it dan berharap tak tersalah infomasi.


Nah, ini lah runwaynya. Betul2 depan fans. Syok sangat okay! 


Memandangkan fans FAREEDA ni ramai sangat yang mendaftar, pihak pengurusan mengambil keputusan untuk meletakkan khemah dihadapan butik demi keselesaan fans nya. Baguskan? FAREEDA tetap berusaha untuk memastikan kebajikan pelanggan diutamakan. Bukan nak memuji tapi tak ada lagi setakat ni butik tudung yang membuat fashion show setiap kali ada tudung terbaru keluaran mereka. Bangga menjadi sebahagian dari keluarga FAREEDA.

click to read more