Video Shooting FAREEDA untuk Safiyya TV9



Assalamualaikum..

Alhamdulillah. Hari ni done video shooting FAREEDA untuk Safiyya TV. Paten yang ditonjolkan kali ini adalah dibawah paten Vshape. Paten vshape ni ditampilkan dengan saiz labuh. 

Contohnya:


Ha, cantikkan! Sweet sangat. Pelbagai warna ditampilkan untuk paten Vshape. Bersesuaian dengan citarasa pelanggan. Ha. What say you? Kalau suka, boleh dapatkan di butik FAREEDA Bandar Baru Bangi atau dari reseller sah FAREEDA. Pesanan saya, jika membuat pembelian secara atas talian pastikan sumber seller itu adalah diyakini. Sebab banyak sangat yang mengaut untung dengan cara yg salah. Ada yang beli dengan penjual (bukan reseller sah FAREEDA), tapi received ubat nyamuk instead of tudung. Mungkin dia fikir yang people tak akan buat report, tapi come on lah, sekarang semua dah bijak. Dah tahu hak masing-masing. 

Selesai dah dengan tu, saya nak share gambar makeup tadi. Makeup by FarrelFahmi (fb dan instagram gunakan nama yang sama). 



Ha macam mana? Saya suka makeup macam ni. Lebih-lebih lagi eyelashes tu. Nak juga macam Che Ta. Hehe. Anyway, thanks pada semua yang terlibat tadi. Paling penting thanks to team FAREEDA dan Puan FAEEEDA sendiri sebab beri peluang ni kat saya. Thank you so much. Love.

Oh ya, host untuk slot ni adalah Cik Mawar kita. Tapi saya tak snap gambar tadi. Hu. Sorry ya fans Cik Mawar. 


Sekian. Till then. Love


Comments