SKYLA™ - My sweethearts (Cream Foundation)


Assalamualaikum

Terima kasih kepada yang sudi membaca post saya yang sebelum ini SKYLA ON THE NEWS ! Terima kasih Sinar Harian. Banyak traffic blog ini saya terima dari jasa awak semua. 

*Happy me*

Actually kita excited nak cerita apa produk SKYLA™ kat awak semua.Let's start with ;


SKYLA™ Cream Foundation.


Actually SKYLA™ Foundation ini bukan dalam bentuk compact atau liquid, tapi lebih kepada mousse texture. Kenapa saya tekankan untuk dihasilkan dalam texture ini? Sebab mousse texture boleh berikan light dan flawless satin finish pada kulit kita. Since mousse texture sangat senang untuk di apply pada wajah. 

Since our skin tone berbeza, jadinya SKYLA™ tawarkan 4 pilihan warna yang berbeza. Warna yang sesuai untuk kulit cerah, pinkish, sederhana dan sedikit tan.

1) NYLATadaa ! Ini first color untuk mereka yang berkulit cerah! A bit macam yellowish kuning langsat, bila apply akan jadi cerah dan sekata. NYLA ni adalah kod warna yang paling laris dikalangan peminat SKYLA™. Thank you pada semua :') Sukaaa2) SURI
Yang ni pula bagi mereka yang berkulit sederhana. SURI sangat sesuai bagi mereka yang inginkan finishing yang tidak terlalu cerah dan tidak terlalu gelap. SURI juga paling banyak yang terjual setakat ini.3) AARAKod warna AARA pula bagi mereka yang berkulit agak tan. Tetapi kebiasaannya saya syorkan pada peminat untuk jadikan AARA sebagai shading sahaja. Kalau foundation better ambil satu tona lebih cerah dari kulit wajah. Sebab makeup boleh ter- oxidize ke warna yang lebih gelap bagi sesetengah kulit. Untuk selamat lebih baik ambil satu tona lebih cerah. 


4) LUNA
Ha, ni pula kod warna LUNA. Sesuai bagi mereka yang berkulit pinkish atau cerah. Boleh juga digunakan sebagai blusher. Tak percaya? Boleh cubalah nanti. :D Blusher dari foundation lagi tahan lama.


4 kod warna untuk SKYLA™ Cream Foundation yang ada dipasaran sekarang.  Kelebihan saya akan terangkan dalam post yang seterusnya ya. Janji tauu baca  ! :') 

Kepada yang berminat boleh terus whatsapp Hotline SKYLA™ 018-395 8828

Special Price  : RM 49.90 

Normal Price : RM 59.90

Thank you sayang semua.


Love :)Comments