Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2015

Fashion Show - FAREEDA Alamanda Soft Launch

Salam semua..
Huah. Rasa macam dah lambat sangat dah nak tulis entry pasal ni, tapi tak kira nak juga tulis. Huu..
Fashion show ni diadakan pada hari yang sama Butik FAREEDA Alamanda dibuka iaitu 25hb Januari 2015. Thanks to Alamanda sebab kami manage untuk dapatkan tempat kat depan AmBank untuk prepare stage semua. Dekat dengan entrance butik kat situ. Jadi peminat-peminat yang datang tu boleh tengok catwalk model2 memperagakan paten dan warna2 yang terbaru. Lebih-lebih lagi paten terbaru iaitu "Nour Aisya" koleksi tanpa awning diperkenalkan kepada umum. 
Masa fashion show aritu Nabil Raja Lawak dan Jihan Muse yang jadi host. Memang kelakar habis ! Gelak tak ingat dunia padahal kat depan ada video-man tengah shoot. Hidong mesti kembang kempis masa tu. Haha. Nasib lah.


Cantik tak tudung dan baju saya pakai tu? Haa, tudung tulah koleksi terbaru untuk soft launch tu. "Nour Aisya". Senang je pakai, sarung terus elok cantik je muka. Lepas tu baju tu pulak dari Koleksi Mawa…

Tahniah FAREEDA untuk Soft Launch Butik FAREEDA Alamanda , 25hb Jan 2015.

Tahniah FAREEDA !!!


Itulah yang pertama kali terlintas di fikiran semasa semua perancangan dan usaha gigih founder Pn Faridah Zakaria, En Aminuddin (MD) dan Pn Mawar (D) berjalan dengan lancar. Alhamdulillah.. 

Majlis Pembukaan Butik FAREEDA Alamanda diadakan pada 25hb Januari 2015 (Ahad) dan ianya merupakan cawangan ke -7 FAREEDA.



Haa  ramaikannnnn ?? Happening sangat time ni. Ramai dan rata-rata fans FAREEDA ni memang sangat supportive. Pembukaan haritu diserikan lagi dengan fashion show untuk koleksi terbaru FAREEDA iaitu Nour Aisya dan Nour Mariya hasil cetusan idea Pn Faridah Zakaria. Salute boss!

Sebelum nak cerita pasal fashion show, mek sajikan gambar-gambar sepanjang haritu dulu k. Post lepas ni baru kita story ya. Jemput cuci mata. Hee. Mana yang hadir hari tu, please give big applause pada diri sendiri. Mek sukaaaaa !










Satisfied? Seriously nanti lepas ni kalau ada another opening or event FAREEDA, jemput2 lah datang. Atleast rasa sendiri kehangatannya macam mana. Havoc !



Oh ya tha…