Monday, April 4, 2016

INTERVIEW DI RADIO BERNAMA WITH MAJALAH NUR


Assalamualaikum..


Alhamdulillah. Terima kasih diatas jemputan Majalah Nur untuk featuring kan saya selaku Juara Ikon Nur 2014/2015 untuk segmen Sidang Redaksi Bernama Radio. Terima kasih Kak JJ, Editor Happening Majalah Nur, Kak Azza Pen. Editor dan juga Kak Fieza ! Teruja !


P/s: Baju tu tak salah. Yang salahnya saya sebab gaining weights. Tehehe


Terima kasih juga kepada DJ kakak cantik Shuhadah dan Natasha yang sangat baik dan talkative. Hilang nervous.

With Penyampai yang lawa cantik !

Seronok sebenarnya tengok tugas penyampai radio. Tapi bila tengok banyaknya yang nak kena jaga dan manage dalam tu terus kagum dengan mereka ! Bukan senang ya nak handle tu.


Gelak tawa dan usik mengusik oleh kedua-dua penyampai sedikit sebanyak membantu menghilangkan rasa gemuruh. Lagipun on air tanpa penonton. Gemuruh tapi sebenarnya 4 orang je dalam konti. Gemuruh dari rumah tu macam nak muntah pengsan apalah.

But hey, kalau tak cuba macam mana kita nak tahu kan? 45 minit with them rasa macam 5 minit je. Semua berjalan dengan lancar. All praises to Allah swt.



Thank you Allah swt



2 comments: