Thursday, March 24, 2016

Sama tapi tak serupa


Assalamualaikum

Hai sayang semua ! Actually kita excited sangat nak share my latest baby 

SKYLA™ Beauty Dust
Enlighten Your Inner Beauty 

Tapi sebelum tu saya nak kongsi1 gambar perbezaan saya dulu dan sekarang. 

"Bezanyaaa !"

Tu rata-rata komen yang saya terima bila saya upload gambar ni dalam Facebook. Dush! Tikam ke jantung. Tapi tak apa sebab sedar diri. Diakui dulu memang comot. Sekarang pun comot lagi, cuma pandai bersiap sikit-sikit so kecomotan tu tak adalah nampak sangat. Hiks. Wondering how my Fav Man boleh jatuh cinta. *evil laugh. But Saya syukur Allah swt hantarkan seseorang yang cukup ikhlas. :')




Wondering, mana seorang budak perempuan yang sangat reserved, low self-confidence, tak berani buat keputusan tu pergi. Fikir balik, banyaknya yang saya rugi dan peluang dibiarkan begitu saja. Apa yang saya boleh cakap, huge thank you kakak yang banyak sedarkan saya tentang potensi diri dan ajar saya untuk membina keyakinan. Ingat lagi masa masih di form-4 datang ke Kuala Lumpur semasa cuti sekolah seorang diri, turun je bas my sister minta saya naik komuter untuk ketempat dia kerja. My situation during that time is completely hopeless (haha, over kan?). Dalam hati asyik kata saya akan sesat dan tak akan jumpa 'sesatlah nanti'. Tetapi alhamdulillah, berjaya sampai dengan selamat. But hey, lepas tu terus berani dan berdikari.




Ini lah sebenarnya yang nak share. Saya dah consume almost a year dan alhamdulillah memang ketara nampak kesannya. 

Next post saya akan share kebaikan SKYLA™ Beauty Dust ya.

Thank you sayang semua.

Love :)