My new babies - SKYLA FOUNDATION (Travel Kit)



Hi,

Excited Ciksu menulis harini sebab nak share new babies yang tengah top top meletop sekarang ni (tehehe #over). Tapi seriously Ciksu cakap okay, baru je ada dalam pasaran order dah macam roket.

Syukur alhamdulillah :)

Minions ;p

Ha, nilah SKYLA FOUNDATION yang dalam packaging Travel Kit tu. Comel je kan? Dah la cantik, comel pulak tu packaging. Nanti next post Ciksu cerita mana nak buat packaging comel-comel ni. #sharingiscaring

Untuk Travel Kit ni dah start ada dekat pasaran awal Februari 2018 haritu dan alhamdulillah dah hampir 210++ pcs terjual dalam tempoh tak sampai 25 hari. Pencapaian yang baik bagi Ciksu sebab ni produk dalam packaging yang baru. Alhamdulillah masih ada peminat SKYLA yang setia.

Ni gambar Ciksu pakai SKYLA FOUNDATION (kod Aara) 

Paling seronok bila dapat feedback dari #SkylaAngels untuk packaging baru ni 👇
  • Mudah dibawa ke mana-mana sebab tak perlukan ruang yang banyak
  • Senang nak pakai bila-bila masa
  • Comel dan menarik
  • Nampak kecik tapi isi banyakkk ! ;p (ni paling ohsem!)
Jadi jangan malu-malu (teheheh) nak beli SKYLA FOUNDATION - TRAVEL KIT ni kay.

💰 RM 25.00 / pcs 

📮 RM 8.00 SM / RM 9.00 SS


Nah Ciksu bagi lagi gambar-gambar cantik Travel Kit ni 





Till then. 💝


Comments