Those Lips







Hai gais,

Rajin sangatkan Ciksu malam ni update blog lagi. Yalah dari bayar domain name ni macam tu je, patutnya kena aktiflah kan. Hiks.

Sebelum nak mula, cantik tak lipmatte dekat atas tu?

Ikhlas ye puji tu ;p

Okay, SKYLA Lipmatte ni ada 5 colors yang cun melecun ya. Meh Ciksu tunjuk satu persatuuuu.

*mula dari warna atas tau


1) FOXY RED

 Foxy Red ini memang warna favorite Ciksu tau! Merah tu menawan dan buat penampilan kita lebih berani. Haa, jangan tak tahu.








2) ROSEBUD

Rosebud ni Ciksu dapat nama inspired by Roses fuchsia yang masih belum kembang. Pakai ni rasa macam barbie sangat sebab pink dia sangat rich. Mungil je lips.  

3) MISTYME


Mistyme ni Ciksu letak nama sebab warna nude macam ni macam misteri sikit. Jadi bila si pemakai ni pakai, kita tak boleh agak dia ni macam mana. Fierce ke, sopan ke ;p Sebab warna Mistyme ni lembut dan soft je kan.


4) LUXOS


Luxos ni Ciksu dapat nama dari Romanian word yang bermaksud purple atau rich. Kalau pakai warna ni si pemakai terus akan nampak berseri tapi fierce. Warna ni antara warna 'HOT ON FIRE SKYLA' okay!




5) CANDYLICIOUS



Candylicious ni dapat warna sebab warna ni comel & dolls gilos. Memang lawa sesangat ahhh! Suka suka sukaa! Calit sikit je terus cantik.



Pakai Lipmatte SKYLA ni rata-ratanya memang sangat berpuashati. Sebab apa?


  • Warna tahan lama
  • Warna yang rich
  • Tekstur lembut pada bibir
  • Tak merekah / keringkan bibir
dan banyak lagi. Nanti Ciksu share k.

Sampai sini dulu harini.

Till then. Love.







Comments

  1. menarik kaler diaa tapi untuk kulit mcm sy ni rasa lebih sesuai yg nude2 gituu hee sbb tak berani nak pakai yg bright kaler sgt..tp sesetengah org pakai nude range muka akan jadi pucat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tqvm dear. Ciksu pulak tak sesuai pakai yang nude sebab nanti nampak pale & mcm sakit. Tehhe.

      Delete

Post a Comment